Ultima Oră

Carnagiu pe Valea Oltului

Cinci tineri au murit în urma unui accident de circulaţie

Rapperul Grasu XXL, implicat în accident

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa şi alte câteva au fost rănite în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident produs pe DN7, în zona localităţii Călimăneşti, după ce un autoturism şi un microbuz s-au izbit frontal. Artistul Dragoş Nichifor (31 de ani), cunoscut cu numele de scenă ”Grasu XXL”, se afla într-un microbuz implicat în accident.

Un Opel cu numere de Bulgaria a intrat, sâmbătă seara, pe contrasens şi a fost izbit în plin de un microbuz. Microbuzul circula regulamentar. În Opel se aflau cinci tineri care veneau de la o petrecere. Toţi cei cinci au murit pe loc.

Printre răniţii din microbuz este şi artistul Dragoş Nichifor (31 de ani), cunoscut cu numele de scenă ”Grasu XXL”.

Toate cele cinci victime, ce locuiau în Călimăneşti şi Berislăveşti, tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 27 de ani printre care şi două fete se aflau în acelaşi autoturism.

Pompierii de la descarcerarea s-au chinuit mai bine de 30 de minute să scoată cadavrele din autoturismul Opel cu numere de Bulgaria.

Tragedia a avut loc pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 190-480 de metri, în zona localităţii vâlcene Călimăneşti. Circulaţia a fost întreruptă timp de două ore din cauza accidentului rutier produs în jurul orei 0:45. Din cercetări a reieşit că, din cauza neadaptării vitezei în condiţii de carosabil umed, un autoturism Opel a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară Volkswagen Transporter.

“Accidentul a avut loc în linie dreaptă, iar microbuzul a lovit din lateral, impactul a fost violent. Cei cinci tineri au murit pe loc, n-au avut nici o şansă”, a declarat cms. şef Florian Ioniţă, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea.

Grasu XXL împreună cu prietenii săi se întorceau de la un spectacol de la Sibiu. “Sunt bine frate, sunt bine. Nu ştiu cum s-a întâmplat, dormeam”, a spus rapperul. Ceilalţi doi răniţi printre care şoferul Ştefan Ovidiu Stăncescu au picioarele fracturate şi răni la nivelul capului şi toracelui, fiind în afara oricărui pericol.

"Autovehiculul se deplasa dinspre Râmnicu Vâlcea spre Sibiu. Şoferul a intrat pe contrasens şi a izbit o dubiţă Volkswagen Transporter care circula din sens opus. Toate cele cinci persoane aflate în autoturismul Opel au decedat. Cele trei persoane aflate în dubiţă au fost rănite şi au fost transportate la spital", a precizat pentru EVZ subinspector de poliţie Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IJP Vâlcea.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

27.02.2013 - 10:06Marius:Rau ati ajuns,

Copiati materiale din publicatiile centrale.

Sunteti prafff

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...