Sport

Fotbal, Liga I

Pandurii câştigă sub ”Pietricica”

Pandurii s-au impus astăzi la Piatra Neamţ, 1-0 cu Ceahlăul, rezultat care îi readuce pe gorjeni pe locul 2. Matulevicius a marcat unicul gol al partidei în minutul 28. Antrenorul Cristi Pustai a debutat cu dreptul pe banca gorjenilor, care au şanse tot mai mari să prindă un loc de cupă europeană.
Moldovenii au încercat să revină pe tabelă în repriza secundă, dar s-au lovit de fiecare dată de paradele lui Mingote. Vieira a luftat în propriul careu (61), dar a fost salvat de Mingote, care l-a blocat pe Constantinescu.
"Mi-am pus probleme în privinţa terenului, pentru că nu ne permitea să avem posesia. Îmi pare bine că s-au adaptat la această situaţie. E bine că ne-am creat ocazii şi am arătat că rămînem o echipă periculoasă pe contre. E bine că am cîştigat 3 puncte azi, chiar dacă abia am venit din Antalya. Am venit la Pandurii, pentru că aveam nevoie de o nouă provocare. Visul unui antrenor e să joace în Europa. Am trăit clipe frumoase la Gaz Metan, acum îmi doresc să ajung din nou în Europa League" a afirmat după joc antrenorul gorjenilor, Cristi Pustai.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...