Sport

Fotbal, Liga I

Punct mare pentru Severin

CS Turnu Severin a debutat cu bine în noul an, reuşind cu o echipă remaniată complet în iarnă un punct mare azi, la Chiajna, 1-1 cu Concordia.
Dănănane a avut prima şansă de gol pentru olteni, dar şutul său superb din minutul 10 a izbit bara porţii gazdelor. Dn minutul 18, oltenii au rămas în 10 după ce Velcovici a fost eliminat pentru un fault în careu, iar Ispir a înscris.
Deşi partida părea pierdută pentru olteni, CS Severin a restabilit egalitatea, în minutul 58, marcator fiind Florin Costea dintr-un penalty scos de Vranjkovic. În minutul 92 oaspeţii au rămas cu doi oameni mai puţin după ce şi Mihai Roman a fost eliminat.
Echipa pregătită de Jerry Gane obţine astfel un punct de moral şi ajunge la 13 puncte, însă până la salvarea de la retrogradare, mai este cale foarte lungă.


Concordia Chiajna: Cobrea - Belu, Bucurică, Leca, Bambara - Paraschiv(D.Stan 78), Ispir - Popovici, Zuluf(Coşereanu 72), Serediuc(Ibric 58) - Welington
CS Severin: Panagopoulos - Dănănae, Durimel, Tătaru, Velcovici - - D. Stoica - Olah, Poiană(M.Roman 75), Vranjkovici, Fl. Costea(Hasanovic 90) - Tole

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...