Sport

Fotbal, Liga I

Şoc în Zăvoi: „Doctorul” părăseşte din nou Vâlcea

Laurenţiu Tudor a părăsit din nou Zăvoiul din cauza disensiunilor cu patronul Rufă

Antrenorul Laurenţiu Tudor şi-a anunţat plecarea de la CSM, chiar azi, în ultima zi de cantonament la Snagov. Împreună cu Tudor, au părăsit echipa şi secundul Bucuroaia şi preparatorul fizic Ivan. Şocaţi de veste, vâlcenii au pierdut azi amicalul cu echipa de Liga a III-a Metaloglobus Bucureşti, scor 2-4.
”Nu pot lucra aşa, nu vreau să dezvolt prea multe. Îmi pare foarte rău, pentru că se făcuse o echipă interesantă. Sper ca Rufă să găsească o soluţie bună pentru banca tehnică, un antrenor care să accepte ce vrea el. Sper să fie bine pentru echipă, aceşti jucători merită mai mult. Echipa este importantă şi pentru oraş, chiar dacă în ultimii ani nu au fost performanţe” a spus Tudor.Tehnicianul şi-a făcut degeaba iluzii la revenirea la Vâlcea că împăcarea cu Rufă îl va determina pe patron să îşi schimbe vechile obiceiuri, de a se implica în toate deciziile tactice.
În ciuda dificultăţilor financiare, Tudor a redresat echipa în finalul turului, când CSM a avut o serie de rezultate pozitive, culminând cu victoriile din deplasare cu Corona şi Damila.
Este clar că, sub conducerea lui Rufă, CSM se va zbate mereu în mocirlă şi în nesiguranţă şi niciunantrenor nu poate face minuni. Din păcate, primarul Frâncu nu se implică cu nimic şi nu ia nicio măsură împotriva lui Rufă, semn că această situaţie îi convine edilului şi oamenilor puşi de el în structurile de conducere ale clubului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...