Sport

Handbal feminin, Oltchim

Stanca şi-a depus şi ea memoriu

După ce Barbosa şi Navarro şi-au depus memorii, iar Leynaud a semnat deja cu Skopje, pivotul Ionela Stanca (32 de ani) a depus şi ea ieri un memoriu prin care solicită să devină liberă de contract. Stanca este prima jucătoare româncă care îşi depune memoriu, semn că banii sunt foarte importanţi pentru ea, aşa cum a fost şi în urmă cu câţiva ani, când a părăsit Oltchimul pentru oferta rivalei de atunci, Rulmentul. Stanca uită că joacă pentru Oltchim din 2006, iar clubul i-a întins o mână de ajutor şi în acest sezon, fiind rechemată după ce tocmai născuse.
"Am primit un memoriu din partea Ionelei Stanca pentru neplata salariilor care depăşeşte 60 de zile, astfel că se încadrează regulamentelor. Memoriul a fost judecat, iar Oltchim are termen până în 6 martie pentru a achita restanţele. În caz contrar, handbalista devine liberă de contract", a declarat Mihai Marinescu, vicepreşedintele FRH, şeful Comisiei de Soluţionare a Memoriilor.
Dacă Oltchim nu va găsi bani să-şi plătească jucătoarele, până la începutul lunii martie, handbalistele care şi-au depus memorii vor deveni libere de contract, iar gruparea vâlceană va aborda cu lotul slăbit ultimele două partide din Liga Campionilor. Primarul din Rm. Vîlcea, Emilian Frîncu a promis că va găsi bani de a achita o lună din salariile jucătoarelor, pentru a se detensiona atmosfera.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

21.02.2013 - 16:10cosmin:foarte naspa pt noi suporteri cei care iubim aceasta echipa

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...