Sport

Fotbal, Liga a II-a

Damila, victorie cu Pick Szeged

Trupa lui Claudiu Niculescu a obţinut azi primul succes în amicalele din cantonamentul de la Gyula, 2-0 cu echipa de ligă secundă maghiară, Pick Szeged.

După două remize albe la Gyula, cu Oroshaza şi Oşorhei, alb-verzii s-au impus azi cu 2-0 în testul cu Pick Szeged. Codruţ Lircă a deschis scorul în minutul 13, atunci cand a tranformat o lovitura liberă de la 25 de metri lateral stanga. Cel de-al doilea gol a fost marcat de Adrian Popa (FOTO), după o acţiune personală. De remarcat că Menassel a debutat azi pentru Damila şi alături de Bărbulescu sau Iordache, poate aduce un plus de calitate în linia mediană. Mijlocaşul dreapta Iosif Melcea a evoluat şi el, după ce o accidentare l-a ţinut pe tuşă ultimele două săptămâni.
Echipa va reveni la Rm.Vâlcea vineri seară iar miercurea viitoare va disputa un nou test. De săptămâna viitoare va reveni în programul echipei şi Samson, care nu a putut ajunge în Ungaria pentru că nu avea viză şi s-a pregătit în acesată perioadă cu Băbeni.

Damila: Matache – Deaconescu, I.Stoica (cpt), Cucui, E.Stoica – Bărbulescu, Menassel – A.Popa, B.Geantă, Lircă – Codin. Au mai jucat Smedescu, Melcea, Pârvulescu, Iancu, Iordache, O.Popescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...