Sport

Handbal feminin, Oltchim

Barbosa şi Navarro, primele răsculate

Două dintre jucătoarele care au dezamăgit până acum sunt primele care au depus memorii

Două dintre stranierele Oltchimului care în acest sezon au dezamăgit prin prestaţiile lor, portarul Silvia Navarro şi interul Aşexandrina barbosa şi-au depus memorii la Federaţia Română, pentru a deveni libere de contract. Oltchim are termen să achite restanţele financiare până pe 4 martie, în caz contrar jucătoarele devin libere de contract. "Cele două handbaliste şi-au depus memorii pentru neplata salariilor care depăşeşte 60 de zile, astfel că se încadrează regulamentelor. Memoriile au fost judecate astăzi iar Oltchim are termen până în 4 martie pentru a achita restanţele, iar în caz contrar handbalistele devin libere de contract. Menţionez că portarul Amandine Leynaud nu a depus un memoriu similar", a declarat Marinescu.
Presa franceză a anunţat azi că portarul Amandine Leynaud ar fi ajuns la o înţelegere cu echipa Vardar Skopje. Oficialii de la Oltchim au precizat că nu au cunoştinţă despre acest subiect, şi că au purtat doar o discuţie verbală cu impresarul portarului francez.
Deşi era clar că Oltchim se va destrăma la finele sezonului, atmosfera negativă creată de memoriile celor două jucătoare afectează vestiarul echipei vâlcene şi probabil şi rezultatele. În aceste condiţii, este greu de crezut că Oltchim va mai putea câştiga ultimele trei partide din grupa principală, condiţie obligaorie pentru calificarea în semifinale. Cu siguranţă, un nou eşec şi ratarea calificării va determina conducerea CS Oltchim să nu mai investească în salarii, iar majoritatea jucătoarelor va pleca încă din luna martie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...