Inedit

Scandal de tot râsul în Mehedinţi

Bărbat acuzat de rude că ar fi violat curcile

Situaţie de râsu-plânsu la Brezniţa Ocol, judeţul Mehedinţi. O femeie îşi acuză fratele că i-a ucis păsările, curci şi găini, printr-o metodă inimaginabilă şi anume prin viol. Relaţia dintre fraţii Maria şi Stelu Drăguţ din satul Brezniţa Ocol, învecinat municipiului Drobeta Turnu Severin, este tensionată de mai mulţi ani. La mijloc este averea părinţilor decedaţi, cei doi fraţi nereuşind să ajungă la o înţelegere privind împărţirea bunurilor moştenite.

Curcile, abuzate sexual

De aici şi până la o stare conflictuală nu a mai fost decât un pas. Femeia locuieşte într-un apartament din Turnu Severin, dar vine în fiecare zi la casa părintească, unde îngrijeşte de mai multe păsări şi porci. Fratele, Stelu Drăguţ, a rămas în casa părinţilor, nu are un loc de muncă, iar soţia este plecată la muncă în Italia. Maria Drăguţ povesteşte că de mai multă vreme îşi găseşte păsările moarte, dar nu a bănuit ce se întâmplă cu ele. La mijlocul săptămânii trecute ea a găsit din nou trei curci cu intestinele scoase pe orificiul cloacal. Femeia crede că fratele ei a „profitat” de ele. „Domnii poliţişti şi procurori să ia măsuri, ce o găsi legea de cuviinţă, le duc la laborator şi mergem în judecată. Să-mi plătească 50 de lei curca, sunt trei curci omorâte. Se vede că doar au maţele scoase din ele. Douăzeci de găini mi-a omorât în felul ăsta. Eu m-am gândit că le bate, dar nu m-am gândit că poate să le facă aşa ceva. Vinerea trecută am găsit una omorâtă, vă spun că m-au lăsat picioarele când am văzut-o, acum, alta şi în această dimineaţă curcile astea. Eu cred că a profitat de ele. Când au fost mici de ce nu au murit? Eu vedeam că au rozeta desfăcută şi o tăiam nu mă gândeam că mănânc microbi, nu am ştiut că mănânc nişte spurcăciuni. Acum mi-am dat seama, acum am realizat. Nu m-am gândit că un om poate să facă aşa ceva”, spune Maria Drăguţ, de 57 de ani.

Stelu îi dă replica: „Nu e normală la cap!

De cealaltă parte, Stelu Drăguţ respinge categoric acuzaţiile surorii sale şi spune că aceasta ar avea problem psihice din moment ce face astfel de acuzaţii. „Nu e normală la cap, domne, are probleme psihice. Ea are curcile încuiate, mor de foame, le dă o dată pe zi de mâncare. Să se ducă la analize şi după aceea ne dăm în judecată. Cum să fac aşa ceva, nu mai sunt femei, cum să mă duc la animale? O să o dau în judecată. Or fi moarte de boală”, spune bărbatul. Femeia a depus plângere la poliţie împotriva fratelui său, iar pentru a strânge probe a dus păsările moarte la laboratorul sanitar-veterinar de la Halânga. Medicii de aici i-au explicat însă că pentru a proba acuzaţiile ce le aduce fratelui său trebuie să ducă păsările la un examen medico-legal, aşa că, s-a lăsat păgubaşă în privinţa acestui demers.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...