Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Damila Măciuca

Damila se întăreşte

Damila a mai perfectat săptămâna trecută două transferuri, dintre care cel mai interesant este al francezului Nasser Menassel

Aflată în cantonament la Gyula-Ungaria, Damila a continuat săptămâna trecută să mute pe piaţa transferurilor, obţinând acordul pentru încă 2 jucători.

De departe, transferul numărul unu este cel al francezului Nasser Menassel (30 ani), jucător liber de contractul cu FC Braşov. Mijlocaşul central Menassel are peste 80 de partide în Liga 1 pentru Curtea de Argeş, Pandurii, U Cluj şi Braşov. Francezul a semnat vineri seara un contract valabil pentru jumătate de an, cu opţiune de prelungire.
După ce au fost testat de antrenorul Claudiu Niculescu în amicalele de la Gyula, Rareş Cucui a semnat şi el cu Damila. Cucui (19 ani) este o variantă pentru defensivă şi a fost împrumutat de la U Cluj, la cererea antrenorului Claudiu Niculescu.
O altă achiziţie a Damilei ar putea mijlocaşul central Vali Bărbulescu (27 ani), care este în cantonamnetul alb-verzilor, dar este încă sub contract Berceni. Jucătorul a fost şi în vară la Damila, dar a refuzat să rămână, alegând să meargă la Berceni. Dacă cluburile se vor înţelege în privinţa transferului, Bărbulescu va ajunge şi el la Damila.
Cel mai probabil, Damila va mai perfecta încă un transfer, cel al fundaşului Mişu Geo, testat în urmă cu o săptămână de Cl. Niculescu. Între timp, jucătorul a devenit liber de contractul la Dinamo II şi va ajunge probabil de Damila, fiind considerat un tânăr de mare viitor, a cărui ascensiune a fost oprită anul trecut de o ruptură de ligamente.
Cum ar putea arăta Damila în retur: Matache-Samson, I. Stoica, Deaconescu, E. Stoica-Bărbulescu (Iordache), Menassel-Ad. Popa (Melcea), B. Geantă, Lircă-Voinea (Codin).

Mijlocaşul central Menassel are peste 80 de partide în Liga 1 pentru Curtea de Argeş, Pandurii, U Cluj şi Braşov. Francezul a semnat vineri seara un contract valabil pentru jumătate de an, cu opţiune de prelungire.

Damila înscrie greu

Trupa lui Claudiu Niculescu a obţinut două remize albe în testele disputate în cantonamentul de la Gyula, cu Oroshaza (Ungaria) şi CS Oşorhei. Dacă în tur, sub conducerea lui Erik Lincar, Damila impresiona în modulul 4-3-3, noul antrenor, Claudiu Niculescu a schimbat sistemul în 4-2-3-1. În stagiul de pregătire de la Gyula, Damila pare să găsească greu drumul spre gol şi a remizat joi, 0-0 cu Oroshaza din Liga a 2-a maghiară, vâlcenii acuzând jocul dur al adversarilor. Sâmbătă, trupa lui Niculescu a înregistrat acelaşi rezultat şi în amicalul disputat cu echipa de Liga a III-a, CS Oşorhei. Atacantul Adrian Codin a fost ghinionistul celor două amicale, acesta având câte o bară în fiecare joc.
Iată cum a arătat Damila în testul de sâmbătă, contra Oşorhei: D. Geantă - Deaconescu, I. Stoica, Cucui, E. Stoica - Iordache, Bărbulescu - Ad. Popa, B. Geantă, Lircă - Codin. Au mai jucat Pârvulescu, Iancu, Cigan, Ov. Popescu, Smedescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...