Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Râmnicu Vâlcea

CSM, fără victorie în amicale

Aflată în cantonament la Snagov, CSM Rm. Vâlcea nu găseşte drumul spre victorie.
Trupa lui Laurenţiu Tudor nu a reuşit niciun succes în amicalele din această iarnă. Înainte de plecarea în cantonament, alb-albaştrii au pierdut amicalele cu Posada Perişani, scor 1-2 şi CS Turnu Severin, scor 0-1. Săptămâna trecută, aflată în plin cantonament la Snagov, CSM a mai disputat trei teste în Bucureşti. Mai întâi, a pierdut miercuri cu Chindia, scor 0-1, Gavrilă marcând în minutul 75. Vineri, CSM a remizat, 2-2 cu echipa de Liga a III-a, Voluntari, reuşitele vâlcenilor fiind trecute în contul lui C. Stoica şi Surugiu. Duminică, CSM a disputat cel mai interesant test de până acum, la Buftea, contra liderului Seriei B1, Sportul Studenţesc. Studenţii au deschis scorul în minutul 82 prin V. Lazăr, vâlcenii egalând în 88 prin Nicolae, care a transformat un penalty.
„La momentul acesta, sunt mulţumit de toţi jucătorii. Este drept că ne-ar mai trebui întăriri, dar cred că acesta va rămâne lotul final”, a spus tehnicianul Laurenţiu Tudor.
Până la încheierea cantonamentului de la Snagov, CSM va mai susţine două amicale, cu ACS Berceni (19 februarie) şi Metaloglobus (21 februarie).

lbert şi Iakab, ultimele noutăţi

În perioada cantonamentului de la Snagov, în lotul alb-albaştrilor au apărut încă doi jucători noi, care, după ce au fost testaţi, au şanse mari să fie păstraţi. Astfel, fundaşul central Albert, de la Jiul Petroşani, a fost titularizat în partida cu Sportul, în care a lăsat o impresie bună. Mijlocaşul de bandă stângă, Iakab a jucat şi el cu Voluntari şi a rămas în cantonamentul CSM-ului, dar nu a jucat contra Sportului, fiind uşor accidentat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...