Sport

Fotbal, Liga a II-a

CSM, egală cu Sportul

Într-un joc amical disputat azi la Buftea, CSM Rm.Vâlcea a remizat cu liderul din Seria B1, Sportul Studenţesc, scor 1-1. Studenţii au marcat primii în minutul 83 prin V.Lazăr, dar vâlcenii au egalat în 88 prin mijlocaşul Nelu Nicolae(FOTO), care a transformat un penalty. ”La momentul acesta, sunt mulţumit de toţi jucătorii. Este drept că ne-ar mai trebui întăriri, dar cred că acesta va rămâne lotul final” a spus tehnicianul Laurenţiu Tudor.
La CSM a apărut un nou fundaş central venit să dea probe, Albert de la Jiul Petroşani, de care ”Doctorul” a fost mulţumit, astfel că acesta are şanse să rămână în lot. Testat în amicalul trecut, Muşuroia nu a fost oprit, în timp ce mijlocaşul de bandă stângă, Iakab a rămas în cantonamentul CSM-ului, dar nu a jucat azi, fiind accidentat.
Până la încheierea cantonamentului de la Snagov, CSM va mai susţine două amicale, cu ACS Berceni (19 februarie) şi Metaloglobus (21 februarie).


CSM:Pascal-Tomozei,Plecanciuc,Albert,Vătăjelu-Surugiu,Daouda,Neagoe,Traore-Stoica,Nkongue. Au mai jucat Cruceru, Apostol, Dumitraşcu, Pârvu, Ştefan, Vasile, Nicolae.
Sportul: Vâlceanu – Beţa, Patriche, Cosmin Mihai, Baniţă (46 Cioranu) – Paţurcă (70 Barbu), Novac – Mareş, Ferfelea, Lazăr – Dobre (80 Fărâmă).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...