Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor

Oltchim câştigă cu Zvezda şi încă speră

În cel de-al treilea joc din Grupa II Principală a Ligii Campionilor, Oltchim s-a impus sâmbătă, în Sala Traian din Rm. Vâlcea, 29-25 (16-16) cu campioana Rusiei, Zvezda.

Roş-albastrele nu au impresionat nici de această dată, având o apărare uşor de depăşit şi fâcând destule greşeli în atac, însă diferenţa s-a făcut în partea secundă, între minutele 40 şi 47, când Oltchim s-a desprins la 4 goluri. De la Vâlcea au impresionat în primul rând extrema Managarova(FOTO), dar şi precizia de la 7 metri a lui Bulatovic.
Trupa lui Vestegaard a acumulat astfel primele puncte şi încă păstrează ceva şanse de calificare în semifinalele competiţiei, acolo unde ajung primele două clasate. Echipa vâlceană trebuie însă să câştige toate celelalte trei jocuri pe care le mai are de disputat, o misiune extrem de dificilă, care cuprinde deplasări în Rusia şi Ungaria.

Pentru Oltchim au marcat Bulatovic 10 (7 din 7 metri), Managarova 7, Manea 3, Farcău 3, Barbosa 3, Curea 1, Stanca 1, Brădeanu 1.

Azi, în Ungaria, în celălalt joc din Grupa I principală, FTC Rail Cargo întâlneşte pe Krim Ljubljana. Cele două echipe au punctaj maxim după două jocuri şi sunt principalele candidate la calificarea în semifinale.

În Grupa I, Gyor a câştigat azi în Norvegia, 24-18 cu Larvik şi echipa maghiară este ca şi calificată în semifinale de pe primul loc, în timp ce nordicele au prima şansă la locul 2.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...