Sport

Fotbal, Liga a II-a

Damila, abonată la remize albe

Damila Măciuca a remizat azi la Gyula, scor 0-0, în amicalul disputat cu echipa de Liga a III-a, CS Osorhei.

Pentru echipa lui Cl. Niculescu, aceasta este cea de-a doua remiză albă din cantonamentul de la Gyula, după cea cu Oroshaza (Ungaria). Cele mai mari ocazii le-au avut Codrut Lircă, reluare cu capul din careu după o centrare de pe dreapta, Ionut Pârvulescu cu o semi-foarfecă din 7 metri şi Adrian Codin, care a lovit bara.

“Meciul a fost unul de uzură, pe un teren desfundat, în care ambele echipe au facut risipă de efort. Daca în apărare nu am avut probleme, pe faza de atac nu reuşim să marcăm, deşi avem cel putin 3-4 ocazii clare de gol pe fiecare meci. Putem vorbi şi de o anumita stare de oboseală, având în vedere faptul că băieţii au câte două antrenamente pe zi”, a declarat Bogdan Medrea, directorul sportiv al FC Damila.

Nu au putut evolua, fiind uşor accidentaţi, Botaş, Melcea şi Mihai, în timp ce Menassel, abia ajuns după un drum lung, a fost menajat.

După joc, directorul sportiv Bogdan Medrea a pornit negocierile cu cei doi jucători veniţi care încă nu au semnat, atacantul Cigan şi fundaşul Cucui.

Damila: D. Geantă - Deaconescu, I. Stoica, Cucui, E. Stoica - Iordache, Bărbulescu - Ad. Popa, B. Geantă, Lircă - Codin.
Au mai jucat Matache, Pârvulescu, Iancu, Cigan, Ov. Popescu, Smedescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...