Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Nasser Menassel, la Damila!

Damila a dat noaptea trecută lovitura pe piaţa transferurilor, obţinând transferul francezului Nasser Menassel(30 ani), care a venit din postura de jucător liber de contract. Mijlocaşul central Menassel este un jucător cunoscut în primul eşalon, unde a evoluat pentru Curtea de Argeş, Pandurii, U Cluj şi Braşov.
”Discutam de două săptămâni cu el, iar aseară a ajuns în ţară, a venit direct la Rm.Vâlcea şi a semnat un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire. L-a atras proiectul nostru, dar şi reîntâlnirea cu Claudiu Niculescu, cu care a fost coleg la Cluj. Cred că avem acum un lot mai valoros decât în tur, a plecat un singur titular, Posteucă şi au venit jucători cu mare experienţă precum Matache, Menassel sau Bărbulescu” a spus preşedintele Lucian Munteanu.
Menassel a plecat azi noapte la Gyula, unde a fost dus de unul din patroni, Laurenţiu Niţu şi de directorul sportiv Bogdan Medrea. Cum francezul este obosit după o călătorie lungă, cel mai probabil acesta nu va juca în amicalul de azi, cu CS Oşorhei.

Cum ar putea arăta Damila în retur: Matache-Samson, I.Stoica, Deaconescu, E.Stoica-Bărbulescu(Iordache), Menassel-Ad.Popa(Melcea), B.Geantă, Lircă-Voinea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...