Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor, Oltchim-Zvezda

Ultima şansă

Meciul Oltchim - Zvezda Zvenigorod va avea loc în Sala Traian din Rm. Vîlcea, de la ora 19.00, în Grupa a II-a a Ligii Campionilor, fiind transmis în direct pe DigiSport 1.

După două eşecuri consecutive în grupele principale, Oltchim are parte azi, teoretic, de cel mai accesibil joc din grupă, întâlnind pe teren propriu pe Zvezda, o echipă căreia nu i se dau şanse la calificare. Cu şase foste campioane mondiale în lot, rusoaicele sunt însă o formaţie incomodă, dovadă jocul bun făcut săptămâna trecută la Budapesta, unde au pierdut la limită. Oltchim şi Zvezda nu au niciun punct, iar învinsa de azi iese complet din cursa calificării.

Debusolată de cele două eşecuri şi apăsată de cele două salarii restante, echipa vâlceană poate lua azi o gură de oxigen printr-o victorie, singura variantă care o păstrează în lupta pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. Portarul Ungureanu a suferit o întindere, dar se speră ca ea să fie refăcută până diseară.

Extrema Managarova spune că este mare nevoie de un succes. "Le suntem datoare suporterilor. Ştim că i-am dezamăgit în primele două partide, ştim că sînt supăraţi. Credem însă că ne vor susţine şi la meciul cu Zvezda şi le promitem că vom învinge. Avem mare nevoie de victorie şi pentru moral, şi pentru păstrarea şanselor de calificare. Vom juca şi pentru noi, şi pentru public", a declarat ucraineanca Iulia Managarova.

Adus cu surle şi trâmbiţe la Vâlcea, danezul Vestergaard nu găseşte deocamdată soluţii de revigorare a roş-albastrelor. ”Este un meci de totul sau nimic! Mai întâi de toate, ne pregătim şi ne analizăm adversarele. Ne uităm la fiecare jucătoare, ce poate fiecare, dacă trebuie să schimbăm ceva. Asta este probabil cea mai frumoasă parte din meseria de antrenor, să faci mai multe planuri pentru un meci. Iubesc partea asta, e o mare provocare şi chiar e distractiv. Trebuie să avem grijă de Liudmila Postnova, una dintre cei mai buni interi stânga, poate pătrunde prin defensivă cu uşurinţă. Trebuie să o ţinem cât mai bine, să nu o lăsăm să arunce fără să fie ţinută, pentru că atunci sigur va înscrie", a relatat Vestergaard.

Oltchim are ca obiectiv câştigarea Ligii, probabil în ultimul sezon în care se poate bucura de un lot de cinci stele, fiind de aşteptat ca din vară vedetele echipei să părăsească Rm. Vâlcea.


Oltchim: Ungureanu, Navarro-Managarova, Bulatovic, Brădeanu, Stanca, Barbosa, Nechita, Manea, Curea, Pineau, Jovanovic, Meiroşu, Farcău
Zvezda: Kalinina, Sidorova- Marennikova, Uskova, Postnova, Rocha, Vyakireva, Lacrabere, Nikolic, Lobach, Koroleva, Szabo, Dmitrieva, Khavronina.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

16.02.2013 - 10:04Chimistul:Poate se termina si cu figurinele de la echipa de handbal. S-au spalat prea multi bani prin acest club! Prea multe finantari ilegale din bani publici! Vezi finantarea clubului de handbal de catre Primaria Ramnicului!!!!! Total ILEGAL !!!!! Peste 600.000 ron pe an din taxa de cultura si sport, intr-un club unde primaria nu are nicio calitate!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...