Sport

Handbal feminin

Farcău: Dacă câştigăm toate jocurile, ne calificăm

Extrema Oltchimului, Ramona Farcău spune că roş-albastrele nu au depus armele şi se vor lupta în continuare pentru calificarea în semifinalele Ligii campionilor. ”Este o situaţie dificilă, dar teoretic avem şanse mari, mai trebuie să le demonstrăm pe teren. Noi suntem optimiste, când vom intra pe teren, vom face tot ce ne stă în putinţă. Nu sunt tensiuni din cauza banilor, avem de primit pe două luni, sunt promisiuni că se va rezolva. Pentru noi, visul este cel stabilit la începutul sezonului, să câştigăm Liga campionilor, pentru asta suntem în stare să dăm totul.
Extrema Oltchimului crede că echipa sa nu a fost în formă la primele două jocuri. ”În viaţa oricărui sportiv mai sunt şi momente proste, dar cred că vom reuşi să le depăşim. Ca şi în vară, am început cu pregătirea, abia după un timp am intrat în formă, în ianuarie am făcut o pregătire fizică dură, cred că e momentul să intrăm într-o formă sportivă bună. Matematic dacă câştigăm toate meciurile, ne calificăm” a mai spus Farcău.
În etapa a III-a a grupelor principale, Oltchim joacă sâmbătă, în Sala Traian, de la ora 19.00, cu Zvezda, echipa câştigătoare urmând să spere în continuare la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...