Monden

Antract revine pe piaţa muzicală cu un nou album

Rockerii vâlceni îşi vor prezenta în Club „Tao” cele mai noi single-uri de pe viitorul produs discografic

La doar un an distanţă de aniversare a trei decenii de activitate, trupa Antract îşi pregăteşte revenirea pe scena muzicală cu un nou album. Chiar dacă nu s-au hotărât asupra numelui, membrii trupei anunţă o revenire în forţă cu un sound interesant. Prima oprire, Club „Tao”, 15 martie, unde Bobiţă, Paur, Manole, Fernando şi Răzvan îşi vor încânta fanii cu piesele celebre deja, însă vor aduce şi câteva melodii în premieră la Râmnicu Vâlcea, precum “Pantofii tăi”, “Vitrina” şi “Tamara”. „Aceste trei piese deja Iau fost cântate pentru prima oară la Bucureşti, în Jameson Pub, iar publicul le-a primit foarte bine şi de abia aşteptăm să vedem şi reacţia fanilor din Râmnicu Vâlcea”, a declarat Bobiţă Cătuşanu. Atmosfera se anunţă una incendiară, având în vedere că ultimul concert live al trupei Antract din luna decembrie a anului trecut a umplut până la refuz clubul.

Noul material discografic iese în toamnă

Băieţii au planuri importante pentru acest an. După ce au realizat o şedinţă foto incendiară, pictorialul fiind unul extrem de sexy, cei cinci membri se pregătesc să filmeze un nou videoclip la piesa «Fluturi». „Videoclipul de care va beneficia piesa Fluturi nu este unul obişnuit, el va fi unul animat. Deja se lucrează la el şi sperăm să fie pe placul fanilor noştri. În luna mai vom filma un alt videoclip la o piesă pe care nu am cântat-o până acum în concerte, «Marea», mai spune Bobiţă Cătuşanu, liderul trupei Antract. După sezonul estival, trupa de rock din Râmnicu Vâlcea va pregăti şi lansarea noului album, dar şi intrarea în studio pentru realizarea unei compilaţii „Best of...” pentru aniversarea în 2014 a 30 de ani de carieră şi 20 de ani de la lansarea primului disc. „Nu am hotărât încă ce nume să dăm noului album. Va fi lansat în toamnă, asta-i clar, dar trebuie să ne consultăm cu cei de la Music in Space în privinţa numelui. Avem planuri de viitor destule: o compilaţie «Best of» pentru anul viitor, poate o biografie a trupei. Ne-am gândit la varianta unei biografii pentru că avem poveşti cu duiumul. Din păcate, noi nu avem timp să le aşternem pe hârtie, aşa că mai căutăm încă pe cineva apropiat care să ne cunoască bine şi să se apuce de redactat o astfel de lucrare”, explică Bobiţă Cătuşanu.
Până atunci, însă, trupa Antract are nevoie de susţinere la Selecţia Naţională a Premiilor Online Radar Media 2012. Băieţii sunt nominalizaţi la două categorii: Melodia Anului 2012 în România cu piesa “Dezbracă-te de tine” şi la categoria Artistul Anului în 2012 în România.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...