Sport

Oltchim, ca şi eliminată

Oltchim a pierdut duminică şi al doilea joc din grupele principale, în Slovenia, 24-28, cu Krim Ljubljana şi trupa lui Vestergaard este tot mai departe de calificare

Oltchim nu s-a regăsit nici în Slovenia şi, după un start bun de joc, s-a tăiat şi a comis 17 greşeli neforţate, iar calificarea pare să fie tot mai departe. Barbosa şi Bulatovic şi-au împărţit momentele în care au sclipit, însă a fost mult prea puţin pentru ca echipa antrenată de Jakob Vestergaard să obţină victoria în faţa unei formaţii care a transferat la fel de mult ca şi Oltchim în vară, dar care a părut o echipă mult mai omogenă.

Apărarea chimistă nu a reuşit să anihileze linia de 9 metri a adversarelor, cu Penezic în zi de graţie. Duelul portarilor a fost câştigat clar de Grubisic, în timp ce Navarro sau Ungureanu nu au mai excelat. Krim a intrat la cabine cu 13-10, iar în partea secundă s-a desprins şi la cinci goluri. În minutul 44, Oltchim a revenit până la 17-18, dar slovenele s-au distanţat din nou şi s-au impus cu 28-24, făcând un pas mare spre calificare.
Pentru Oltchim nu rămâne decât o singură variantă, anume să câştige toate cele patru partide rămase de disputat pentru a ajunge în penultimul act. Este greu de crezut însă că roş-albastrele pot reuşi acest lucru, în atmosfera tensionată din cauza neplăţii salariilor pe ultimele două luni. „Mai avem patru meciuri. Trebuie să luptăm până la final, orice se poate întâmpla”, spune Alexandrina Barbosa.
„Puteam mult mai mult, să vedem ce facem mai departe, va fi mult mai greu, însă şanse sunt în continuare. Noi sperăm”, a afirmat şi Ada Nechita. Următoarea partidă a campioanei României în această competiţie este programată sâmbătă, în Sala Traian din Rm. Vâlcea (ora 19.00), când adversară va fi Zvezda.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...