Sport

SCM Craiova, victorie la Galaţi

SCM Craiova a obţinut un succes preţios, 30-29 (14-16) la Galaţi, cu Danubius, şi echipa olteană a mai făcut un pas mare spre salvarea de la retrogradare.

Într-un adevărat derby pentru supravieţuire, Danubius a reuşit să se desprindă la cinci goluri la jumătatea primei reprize. Gazdele au condus până în minutul 55, dar finalul a fost al Craiovei. Din tabăra olteană au ieşit la rampă portarul Ionica Munteanu, cu patru parade senzaţionale, şi Carmen Amariei, căreia nu i-a tremurat mâna, reuşind şi golul decisiv. SCM Craiova acumulează 9 puncte şi salvarea este tot mai aproape. Pentru echipa pregătită de Nicolae Burcea au marcat Amariei 8, Gogoriţă 8, Dincu 3, Ianăşi 2, Mitran 2, Florică 2, Apipie 2, Băbeanu 1, Ilie 1, Briscan 1.
Oficialii clubului gălăţean au trimis la finalul partidei o contestaţie la Federaţie, susţinând că SCM nu avea dreptul de transferuri, din cauza unei datorii la Pătuleanu, care joacă acum la Danubius. „Craiova nu are decât o datorie mică faţă de Mihaela Pătuleanu, singura de altfel, care va fi onorată conform unei hârtii înaintate Federaţiei. Aş vrea să vă aduceţi aminte, totuşi, de datoriile pe care le au ei faţă de jucătoarele de anul trecut. Au schimbat o titulatură şi acum fac pe lupul moralist. Pentru noi vorbeşte rezultatul de pe teren, noi mai avem meciuri de jucat, în timp ce pentru ei s-a cam terminat totul odată cu meciul din această dimineaţă. Am vorbit şi cu primarul din Galaţi, i-am spus ce susţine el şi ce oameni are alături, precum domnul Soare, care m-a înjurat după meci”, a spus antrenorul Craiovei, Nicolae Burcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...