Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Râmnicu Vâlcea

Cazul Dan Gogoşoiu duce CSM spre depunctare

Pentru că patronul Rufă nu a plătit banii datoraţi către atacantul Dan Gogoşoiu, CSM a fost penalizată financiar cu 7.000 lei şi este la un pas de depunctare

Nu mai este pentru nimeni un secret că CSM, sub conducerea patronului Cătălin Rufă şi a primarului Emilian Frâncu este într-o criză acută. Un nou caz vine să conforma faptul că CSM este pe topogan, iar fanii echipei aşteaptă în zadar ca Primăria să ia măsuri.
Neplătit de şase luni, atacantul Dan Gogoşoiu a depus memoriu la FRF, cerând să primească trei salarii, şi a câştigat, clubul fiind obligat să îl plătească până la data de 30 ianuarie. Cum Rufă nu i-a achitat jucătorului suma de 9.000 lei până la data stabilită, CSM a fost deja amendată cu 7.000 lei, iar peste numai câteva zile este pasibilă de a fi şi depunctată. Conducerea clubului a încercat o renegociere cu jucătorul, care nu a fost de acord, fapt care a dus la o ruptură între cele două părţi.
Calvarul lui Gogoşoiu a început în vară, când s-a accidentat grav la umăr într-un joc amical, atacantul ajungând să fie operat şi absentând tot turul. Din acel moment, patronul Rufă nu i-a plătit craioveanului nici un ban, deşi îi promisese iniţial că îl va ajuta, după care nu i-a mai răspuns la telefon!
„Sunt foarte dezamăgit de cum m-a tratat clubul, m-am accidentat pe teren şi apoi nu am mai primit niciun salariu, am fost obligat să mă împrumut pentru a efectua operaţia şi recuperarea. Nu puteam accepta încă o amânare, pentru că am şi eu multe datorii, nu am cerut să mi se plătească operaţia, dar măcar să îmi primesc salariul. În plus, mai aveam contract până în vară, nu mai eram un jucător de viitor pentru club, de aceea poate am fost tratat aşa. După ce am refuzat reeşalonarea datoriei, antrenorul Tudor a luat măsuri împotriva mea, m-a exclus din lot, iar acum mi-am luat hârtie să pot să mă antrenez cu alte echipe”, a povestit Gogoşoiu. Atacantul spune că este aproape refăcut după operaţia la umăr. „Sunt refăcut 95%, am făcut toată pregătirea cu CSM, peste două săptămâni voi putea şi să intru la joc. Îmi caut altă echipă, după care îmi voi lua actele, îmi pare rău că s-a ajuns aici”.

Cantonament la Snagov

Deşi clubul este înglodat în datorii la jucători şi angajaţi şi este în pragul depunctării, patronul Rufă a anunţat că va duce echipa, de marţi, în cantonament la Snagov, al cărui cost total este de circa 7.500 euro. Rămâne de văzut cum va achita Rufă preţul, conducerea pensiunii anunţând că doreşte banii în avans. În lotul care va face deplasarea la Snagov se regăsesc şi cinci jucători noi, care deja au semnat contracte cu clubul: portarul Adi Pascal (Alba Iulia, 32 ani), fundaşul central Dumitru Apostol (Sibiu, 32 ani), mijlocaşul stânga Olivian Surugiu (Petrolul, 32 ani), juniorul Ştefan (ŞF Gică Popescu, 16 ani) şi fundaşul dreapta Gabriel Cruceru (Sibiu, 23 ani). Atacantul Pădurariu, de la Gloria II, se pregăteşte şi el cu echipa şi ar putea rămâne la insistenţele patronului Rufă, deşi nu a demonstrat nimic la antrenamente.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...