Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Damila Măciuca

Damila, cantonată la Gyula

Într-un amical disputat pe sinteticul din Zăvoi, Damila s-a impus sâmbătă, 1-0, în jocul cu formaţia de Liga a 3-a, Apă Craiova.

Pe terenul din localitate, unul complet acoperit, Damila va disputa trei amicale, cu Pick Szeged, CS Oşorhei şi Bekescsba.

Vâlcenii s-au impus abia în prelungirile jocului, când Codruţ Lircă a transformat cu o execuţie rafinată o lovitură liberă de la 18 metri. Trupa lui Niculescu a dominat, a avut câteva ocazii mari, printre care şi o bară a lui Smedescu. Au fost testaţi şi trei jucători noi, însă niciunul dintre aceştia nu a fost păstrat. Chiar înaintea jocului, conducerea clubului a anunţat că s-a despărţit de Marinescu, Roşca, Bălan şi Florea, care nu au fost opriţi de tehnicianul Niculescu. De luni, 11 februarie, Damila este în cantonament la Gyula (Ungaria), localitate situată la graniţa cu Arad. Alb-verzii sunt cazaţi la Hotelul Elizabeth, un stabiliment de patru stele care se află în vecinătatea castelului de la Gyula, botezat după regina Elisabeta a Austro-Ungariei. Pe terenul din localitate, unul complet acoperit, Damila va disputa trei amicale, cu Pick Szeged (14 februarie), CS Oşorhei (16 februarie) şi Bekescsba. La Gyula sunt aşteptaţi şi doi jucători noi. „Ne-am înţeles verbal cu doi jucători care au activat în Liga 1, pe unul îl vom lua sub formă de împrumut. Vor veni direct la Gyula”, a spus preşedintele Lucian Munteanu. Din lot va lipsi mijlocaşul Smedescu, care marţi trebuie să fie la Federaţie, pentru a-şi susţine memoriul pentru a putea fi legitimat pentru a treia oară în acest sezon, după Oltchim şi Vişina Nouă. Dacă verdictul va fi pozitiv, Smedescu va pleca imediat la Gyula.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...