Sport

Fotbal, Liga a II-a

Bărbulescu, ultima noutate a Damilei

După ce a efectuat în această dimineaţă un antrenament pe Stadionul ”Oltchim”, Damila a plecat în cantonament la Gyula(Ungaria). Deplasarea este efectuată cu modernul autocar marca Neoplan Starliner, aparţinând clubului vâlcean.
Alb-verzii vor fi cazaţi la Hotelul Elizabeth, un stabiliment de patru stele, botezat după regina Elisabeta a Austro-Ungariei. Pe terenul din localitate, unul complet acoperit, Damila va disputa trei amicale, cu Pick Szeged, CS Oşorhei şi Bekescsba.
Din lotul care a plecat azi lipseşte mijlocaşul Smedescu, care mâine trebuie să fie la Federaţie, pentru a-şi susţine memoriul pentru a putea fi legitimat pentru a treia oară în acest sezon, după Oltchim şi Vişina Nouă. Dacă verdictul va fi pozitiv, Smedescu va pleca imediat la Gyula.
În schimb, noutatea o reprezintă mijlocaşul central Vali Bărbulescu(27 ani), care e venit în această dimineaţă la Rm.Vâlcea şi a plecat cu Damila în cantonamentul de la Gyula. În vara trecută, Bărbulescu a fost pentru câteva zile în pregătiri cu Damila, dar a ales să meargă în Liga a III-a, la Berceni. În iarnă, mijlocaşul a discutat şi cu antrenorul CSM-ului, Laurenţiu Tudor, care şi-a făcut degeaba speranţe pentru transferul său.
Pe lângă Bărbulescu, la Gyula sunt aşteptaţi şi alţi doi jucători tineri, un fundaş central şi un atacant.

LOT DAMILA:
Portari: Matache, Botaş, D.Geantă,
FUNDAŞI: Samson, Deaconescu, Pârvulescu, I.Stoica, E.Stoica
MIJLOCAŞI: Melcea, Ad.Popa, Iordache, Bărbulescu, Ov.Popescu, Lircă, Iancu, B.Geantă
ATACANŢI: Voinea, Codin, Mihai
Absent: Smedescu


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...