Actualitate

Fotbal, Liga I

Pandurii, remiză cu Zeta

Pandurii Târgu Jiu a remizat sâmbătă în Antalya, scor 0-0, în meciul amical disputat în compania echipei clasate pe locul 11 în campionatul din Muntenegru, FK Zeta Golubovci.

Claudiu Voiculeţ s-a accidentat la încălzire şi a fost înlocuit în primul unsprezece cu Predescu. Portarul Pedro Mingote a fost menţinut în poartă timp de 90 de minute toţi ceilalţi jucători fiind schimbaţi pe parcursul reprizei a doua. În prima parte a meciului Pandurii a fost echipa care a atacat mai mult, dar, din păcate a şi ratat foarte mult, Grigoraş trimiţând cu capul pe lângă poartă de la câţiva metri în minutul 40.
Imediat după pauză, Matulevicius a trecut pe lângă deschiderea scorului când a trimis cu capul de la 7-8 metri, în braţele portarului advers.
Pandurii: Mingote - Unguruşan, Viera, Paraskevas, Vlad, Predescu, Nicoară, Grigoraş, Anton, Popin şi Cristea. Au mai jucat Pleaşcă, Alaverdashvili, Matulevicius, Rada, Buleică, Rusu, Lemnaru, Piţian, Cocină.

Au revenit Nistor, Răduţ şi Băcilă

Cei doi jucători care au fost convocaţi la echipa naţională pentru amicalul contra Australiei, Nistor şi Răduţ, au revenit de duminică în Antalya şi s-au alăturat echipei la antrenamente. Băcilă a revenit şi el tot duminică, el fiind învoit încă două zile pentru că a devenit tătic. Aceştia au efectuat antrenament separat de echipă în timpul meciului amical dintre Pandurii şi FK Zeta, fiind supravegheaţi de preparatorul fizic Ferenc Bajko.
Iulian Mamele care nu a mai ajuns în Antalya, pentru că urmează un tratament de recuperare după ce operaţia suferită la tendon în această iarnă i s-a inflamat în primul stagiu. Deocamdată se mai antrenează separat de echipă doar John Ibeh care vine şi el după o perioadă de tratament şi trebuie să recupereze pregătirea fizică pe care nu a putut să o efectueze cu echipa în primul stagiu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...