Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor

Oltchim, meci dificil la Krim

Partida se dispută azi, de la ora 20.30 şi va fi televizată în direct de Digisport

Eşecul din primul joc al grupelor principale a complicat serios şansele Oltchimului la calificare în semifinalele Ligii Campionilor. Pentru a păstra şanse, trupa lui Vestergaard trebuie să câştige azi, la Ljubljana, contra unei echipe extrem de incomode.

Pentru vâlcence, pare să atârne greu faptul că sunt neplătite pe două luni, lucru cu care vedetele echipei nu se împacă prea uşor. Conducerea clubului nu a găsit bani pentru a achita banii nici în această săptămână, astfel că rămâne de văzut care va fi reacţia roş-albastrelor pe teren. În cazul unui eşec la Ljublajana, Oltchim ar mai păstra doar şanse pur teoretice la calificare. În schimb, un succes ar readuce echipa vâlceană pe linia de plutire.

Meciul dintre Krim şi Oltchim se va disputa pe "Stozice Arena", o sală cu peste 12.000 de locuri, care va fi plină, cel mai probabil, la ora meciului.
În sală se va afla şi Luminiţa Dinu, fostul mare portar al Oltchimului şi al Krimului, care a ajuns la Ljubljana în urmă cu două zile, pentru a face cumpărături. ”Sunt suportera Oltchimului, normal. Cred că înfrângerea cu Ferencvaros nu a venit chiar bine. Eu zic că jocul contra lui Krim va fi foarte important pentru Oltchim, le va motiva şi mai mult pe fete acea înfrângere. Cred că victoria va fi a Oltchimului, iar meciul se va termina la 5-6 goluri diferenţă”, a spus Luminiţa.

Krim: Grubisic, Stefanisin - Martin, Muller, Penezic, Piedade, Torstenson, Mavsar, Wortz, Krpez, Lazovic,Jankovic, Bodnieva. Antrenor: Tone Tiselj
Oltchim: Ungureanu, Navarro - Managarova, Bulatovic, Manea, Brădeanu, Barbosa, Curea, Meiroşu, Jovanovic, Stanca, Nechita, Farcău. Antrenor: Jakob Vestergaard

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...