Sport

Fotbal, Liga a II-a

Damila, victorie în ultima clipă

Damila Măciuca s-a impus sâmbătă, pe terenul sintetic din Zăvoi, 1-0 în amicalul cu formaţia de Liga a III-a, Apă Craiova.

În prima repriză, Deaconescu a reluat cu capul puţin pe lângă poarta oaspeţilor. Vâlcenii şi-au creat mai multe şanse după pauză, iar în minutul 60, Smedescu a lovit bara porţii craiovene. La ultima fază a meciului, în prelungiri, Codruţ Lircă a transformat cu o execuţie de fineţe o lovitură liberă de la 18 metri, aducând astfel succesul trupei pregătite de Claudiu Niculescu.

De remarcat că tehnicianul a renunţat înaintea acestui joc la Roşca, Marinescu, Bălan şi Florea. Din echipa vâlceană au lipsit Melcea şi B.Geantă, uşor accidentaţi. Niculescu a testat doi jucători noi, Calu şi Mişu, urmând să ia o decizie în privinţa acestora până luni, când se pleacă în cantonament la Gyula.

Damila: Matache-Samson, I.Stoica, Deaconescu, E.Stoica-Ov.Popescu, Iordache-Smedescu, Codin, Iancu-Mişu Geo(venit de la Dinamo II). Au mai intrat D.Geantă, Ad.Popa, Voinea Lircă, Pârvulescu, Calu(Chindia).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...