Monden

ANTRACT electrizează din nou Râmnicu Vâlcea

Băieţii de la ANTRACT revin pe 15 martie la Râmnicu Vâlcea într-un concert aniversar live de excepţie în club TAO

Bobiţă, Paur, Manole, Fernando şi Răzvan îşi vor încânta fanii cu piesele celebre deja, însă vor aduce şi câteva melodii în premieră la Râmnicu Vâlcea, precum “Pantofii tăi”, “Vitrina” şi “Tamara”.

«Aceste trei piese deja au fost cântate pentru prima oară la Bucureşti, în Jameson Pub iar publicul le-a primit foarte bine şi de abia aşteptăm să vedem şi reacţia fanilor din Râmnicu Vâlcea », a declarat Bobiţă Cătuşanu.

Atmosfera se anunţă una incendiară, având în vedere că ultimul concert live al trupei ANTRACT din luna decembrie a anului trecut a umplut până la refuz clubul.

Băieţii au planuri importante pentru acest an. După ce au realizat o şedinţă foto incendiară, pictorialul fiind unul extrem de sexy, cei cinci membri se pregătesc să filmeze un nou videoclip la piesa „Fluturi”.

“Videoclipul de care va beneficia piesa Fluturi nu este unul obişnuit, el va fi unul animat. Deja se lucrează la el şi sperăm să fie pe placul fanilor noştri. În luna mai vom filma un alt videoclip la o piesă pe care nu am cântat-o până acum în concerte, Marea”, mai spune Bobiţă Cătuşanu, liderul trupei Antract.

De asemenea, fanii din Suceava care doresc să îi vadă pe băieţii de la Antract vor avea ocazia să o facă pe 9 martie, începând cu ora 22.00, în Del’Iri Pub.

Până atunci însă trupa Antract are nevoie de susţinere la Selecţia Naţională a Premiilor Online Radar Media 2012. Băieţii sunt nominalizaţi la două categorii: Melodia Anului 2012 în România cu piesa “Dezbracă-te de tine” şi la categoria Artistul Anului în 2012 în România.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...