Sport

Liga I - CS Turnu Severin

Costea a debutat la Severin

La debutul pentru CS Turnu Severin, vâlceanul Florin Costea a jucat 75 de minute în amicalul cu Minerul Mătăsari, pe care actuala sa echipă l-a câştigat cu 1-0

La fel ca în testul cu CSM Râmnicu Vâlcea (2-1), de vinerea trecută, CS Turnu Severin s-a impus dintr-un penalty acordat cu uşurinţă de arbitrul Marian Balaci! În minutul 71, Adrian Olah a marcat singurul gol al amicalului disputat pe Stadionul Termo. După încheierea partidei, Florin Costea a şi semnat contractul cu penultima clasată din Liga I.

"A fost un meci de pregătire şi e mai puţin important rezultatul. M-am simţit bine pe teren. Nu pot să promit că voi salva eu echipa de la retrogradare, dar încercăm. Poate mai vin trei-patru jucători şi vor creşte şansele. Mulţumesc şi publicului, care a fost prezent în număr mare şi aştept câţi mai mulţi spectatori la meciurile din oficiale", a spus Costea.

Severin: Panagopoulos – Dănănae, Biris, Asanonic, Velcovici – Poaină, Olah, Hasanovic, Fl. Costea – Thomas, Tole. Au mai intrat: Mecea, Stavros – Dăruială, Moustakis, Arezina, Villas, Papageridis, Roman, Arnăutu. Antrenor: Jerry Gane.
Mătăsari: Barbu – Gioagă, Sava, Ularu, Pârvu – Dinu, Drăcea, Ştoiu, Luca – Clipici, Turcin. Au mai jucat: Vlăduţ, Ciocioană, Mohora. Antrenor: Ion Alecu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...