Special

Ciucaş continuă angajamentul de brand faţă de natură prin platforma „Natură curată, relaxare adevărată” şi deschide noi Poieni Ciucaş în 2024

De la lansarea acestei iniţiative în 2019, Ciucaş a amenajat 23 spaţii de relaxare, continuând astfel să ofere comunităţilor locuri ideale pentru relaxare în care se pot bucura de picnic în mod responsabil şi totodată de frumuseţea peisajelor.

În cadrul acestui program, Ciucaş a amenajat numeroase poieni, creând noi spaţii de relaxare şi invitând consumatorii să se bucure de timp liber în natura curată. Anul acesta au fost inaugurate alte 4 noi spaţii de relaxare ce s-au adăugat la cele 19, deja existente. Astfel, în acest moment consumatorii se pot bucura de relaxare adevărată în cele 23 de Poieni Ciucaş, ce acoperă 19 judeţe din România.

Pentru a invita comunităţile să se alăture în acest demers constant pentru relaxare în natură curată, Ciucaş va organiza şi în 2024 Caravana Ciucaş. Aceasta îşi va începe traseul pe 15 iunie la Pietrele lui Solomon, judeţul Braşov, va continua pe 16 Iunie la Şoimuş, judeţul Hunedoara, pe 22 iunie în Bucovăţ, judeţul Dolj, pe 23 iunie la Ostroveni, judeţul Vâlcea, şi se va încheia pe 13 iulie la Bicaz, judeţul Neamţ.

La fiecare oprire, consumatorii se vor putea bucura de jocuri interactive, premii surpriză şi, bineînţeles, bere rece Ciucaş, alături de muzica live şi voia bună aduse de Vărul Săndel, ambasadorul Ciucaş. Poiana va deveni astfel timp de o zi locul în care se reunesc autorităţile locale, partenerii locali de business şi comunităţile ca întreg, consolidând legăturile şi sprijinind dezvoltarea armonioasă a regiunilor vizitate, totul sub semnul relaxării.

„Ciucaş, liderul pieţei de bere din România, a fost mereu aproape de natură. Platforma noastră de comunicare, 'Natură curată, relaxare adevărată', reflectă esenţa brandului Ciucaş, care promovează relaxarea autentică în mijlocul naturii. Prin aceste spaţii de relaxare, ne dorim să aducem Ciucaş mai aproape de consumatori, oferindu-le locuri speciale unde se pot relaxa, pot face un grătar şi se pot bucura de o bere rece Ciucaş la umbra foişoarelor. Caravana Ciucaş nu este doar un eveniment, ci o experienţă autentică, oferind amatorilor de picnic şi grătare ocazia de a se bucura de frumuseţea naturii într-un mod inedit şi relaxant. Fiecare poiană pe care am amenajat-o este gândită să ofere vizitatorilor o atmosferă unică, în care să se poată relaxa şi să se conecteze cu mediul înconjurător. Evenimentele din cadrul caravanei au scopul de a inaugura aceste noi spaţii de relaxare, aducând voie bună prin Vărul Săndel şi activităţi distractive pentru toţi participanţii”, a declarat Veronica Păniţă, Senior Brand Manager Ciucaş.

Prin aceste iniţiative, Ciucaş îşi propune şi doreşte să aducă oamenii mai aproape de natură şi să contribuie la protejarea şi aprecierea peisajelor autohtone. Încurajăm comunităţile locale să redescopere şi să valorifice frumuseţea naturii, oferindu-le spaţii de relaxare autentică. Fiecare poiană amenajată şi fiecare eveniment organizat reprezintă un pas înainte către un viitor mai verde şi mai sustenabil pentru România. Prin grija pentru mediu şi promovarea unor practici ecologice, Ciucaş speră să inspire consumatorii să protejeze şi să conserve natura, asigurându-se că generaţiile viitoare se vor bucura de aceleaşi peisaje minunate.

Pentru a fi la curent cu harta completă a locurilor de relaxare din ţară, puteţi vizita pagina dedicată www.bereciucas.ro/natura-curata.

Despre Ciucaş
Ciucaş, parte din portofoliul Ursus Breweries, este berea preferată a naturii. De peste 130 de ani, Ciucaş este berea făcută după legile naturii, care susţine modul de viaţă trăit într-un spirit optimist, preţuind momentele de relaxare în armonie cu natura. Prin această susţinere păstrăm intacte valorile Ciucaş şi ceea ce reprezintă acesta pentru consumatorii săi. Astfel, fiecare pas pe care-l facem, fie că este vorba de comunicare, promoţii sau activităţi, este o reflecţie a ceea ce reprezintă Ciucaş: autenticitate, armonie şi relaxarea în mijlocul naturii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...