Politică

Pîrvulescu, chemat la ghilotină pe 26 iunie

• Liberalii din municipiu sunt invitaţi să se prezinte la Comitetul Consultativ Local

O şedinţă CCL pe municipiul Râmnicu Vâlcea a fost convocată de reprezentanţii Biroului Permanent Judeţean al PNL pe 26 iunie pentru a instaura interimatului deputatului Laurenţiu Cazan în fruntea organizaţiei.

În cadrul şedinţei, membrii PNL Râmnicu Vâlcea vor asista la depunerea mandatului de preşedinte al organizaţiei PNL Municipiul Râmnicu Vâlcea de către Virgil Pîrvulescu şi vor trebui să voteze decizia BPJ Vâlcea de dizolvare a structurilor de conducere ale organizaţiei PNL Municipiul Râmnicu Vâlcea.

Statutul PNL:

Art. 26
BPJ are următoarele atribuţii:
n) propune CCL suspendarea sau demiterea din funcţii a unor membri ai organismelor de conducere alepartidului de la nivel local, stabileşte măsuri organizatorice în BPL a căror activitate politică se dovedeşte ineficientă şi poate organiza noi alegeri

De asemenea, noi măsuri organizatorice vor fi luate de decidenţii numiţi pe funcţii interimare de către conducerea judeţeană a partidului.

Lui Pîrvulescu i se reproşează direct înfrângerea umilitoare suferită în alegerile locale de către liberalii din municipiu, dar şi o atitudine care a dus la conflicte interne în organizaţia judeţeană PNL Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...