Politică

La ziua comunei Popeşti

Ieri a fost ziua comunei Popeşti. Am participat la festivităţi alături de preşedintele nostru judeţean, Constantin Rădulescu, confirmat prin vot pe această funcţie de o majoritate impresionantă de vâlceni, la votul de duminica trecută. Personajul central al acestui eveniment local a fost, desigur, Aurora Măgură, primar al comunei Popeşti şi organizator al sărbătorii, aleasă pentru un nou mandat de locuitorii din Popeşti, cu 79,16 % din totalul voturilor!
Am spus-o în repetate rânduri: merg la Popeşti cu multă plăcere, de foarte mult timp. Am debutat aici ca poliţist - cu mulţi ani în urmă - şi locul debutului meu profesional este la fel de important pentru mine cum este locul unde am descoperit lumea, în primii ani din viaţă.

De data aceasta ne-am bucurat cu toţii de acest eveniment anual, de o vară minunată şi de oamenii care au venit să-şi sărbătorească localitatea, îmbrăcaţi de sărbătoare, cum numai ei ştiu să o facă, bucuroşi de revederea cu musafirii lor şi cu rudele şi prietenii plecaţi departe, în ţară şi în străinătate, care se întorc la marile sărbători pentru a fi din nou acasă şi pentru a povesti peripeţiile trăite departe de Popeşti. Sărbătoarea anuală a Popeştilor este sărbătoarea tuturor celor care s-au născut în această comună, a celor care s-au stabilit aici fiind atraşi de oamenii locului şi de frumuseţea lui. Iată câteva imagini de ieri, de la Popeşti, pentru a vedea cu ochii dumneavoastră bucuria oamenilor de toate vârstele, optimismul lor şi încrederea cu care şi-au susţinut primarul pentru un nou mandat de administrator al localităţii lor.

La mulţi ani, Popeşti!

Eugen Neaţă, deputat PSD

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...