Politică

Pîrvulescu e gata să plece, dar vrea să numească succesor la şefia PNL Râmnicu Vâlcea

Candidatul liberal învins de Mircia Gutău dă semne că nu a învăţat regulile jocului politic

Consternare printre membrii Biroului Politic Municipal al PNL Vâlcea, după şedinţa de ieri, 12 iunie, când ”înfrântul de lux” al partidului, Virgil Pîrvulescu, era aşteptat să îşi prezinte demisia din fruntea organizaţiei municipale.

Aterizat în PNL abia acum 4 ani şi jumătate, Pîrvulescu pare să nu înţeleagă deloc regulile jocului politic, chiar şi cele din plan intern.

„Vrea succesor!”

„Bună dimineaţa, stimaţi colegi!
Din păcate,la nivelul oraşului nostru, am pierdut alegerile, ocupând locul 2!
Vă mulţumesc pentru susţinere, dar înfrângerea mi-o asum!Am fost şi rămân un om cu principii, motiv pentru care,vom convoca un CCL pentru a lua cele mai bune decizii politice! Cu stimă,Virgil Pîrvulescu”
– a transmis candidatul pe grupul intern de comunicare PNL.

În procesul electoral din 09 iunie, Virgil Pîrvulescu a pierdut la scor în faţa contracandidatului său, Mircia Gutău, diferenţa între cei doi fiind de peste 21 de procente. În noaptea numărătorii voturilor, candidatul liberal pentru Primăria Râmnicului şi-a abandonat echipa de campanie şi a tulit-o acasă. „Dar oamenii de lângă el ai cui sunt? Nu ştie să accepte o înfrângere şi să îşi asume scorul? Eheee, Virgile, Virgile, mai vedem noi!”, s-a comunicat la cald de către liderul organizaţiei judeţene, Cristian Buican.

Pus în postura de a-şi asuma înfrângerea şi a-şi prezenta demisia, Pîrvulescu face un joc demn de orice baron politic. „Ne-a spus că el acceptă să plece din fruntea organizaţiei, dar numai dacă i se permite să aleagă un succesor care să asigure interimatul şi să fie menţinut acelaşi birou politic. A rămas în coadă de peşte. Nu cred că pretenţiile lui mai au vreo valoare pentru organizaţia judeţeană. În seara aceasta (13 iunie 2024), în cadrul Biroului Politic Judeţean i se va cere demisia”, a explicat un membru marcant al organizaţiei municipale a PNL.
Situaţia de la Râmnicu Vâlcea este şi mai dramatică în Consiliul Local, unde numărul liberalilor prezenţi în forul legislativ local se va diminua din toamnă de la 9 consilieri la 5. 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...