Administraţie

Pierdut candidat Râmnicu Vâlcea, căutăm altul. Rugăm seriozitate!

Mesajul de mai sus poate fi oricând afişat la intrarea în sediile PNL de strada Carol. La aflarea veştii că nu el este viitorul primar al Râmnicului, Virgil Pîrvulescu, candidatul liberal pentru funcţia de primar al Râmnicului a dispărut de la sediul partidului.

Reacţiile au fost diverse. „Ce? Cum a plecat? Dar oamenii de lângă el ai cui sunt? Nu ştie să accepte o înfrângere şi să îşi asume scorul? Eheee, Virgile, Virgile, mai vedem noi!” - Cristian Buican, preşedinte PNL Vâlcea.
Mai tăcuţi, alţi candidaţi de pe lista consilierilor locali PNL Râmnicu Vâlcea au stat până după miezul nopţii în sediul de campanie pentru a centraliza rezultatele pe fiecare secţie de votare.

Înfrângerea lui Pîrvulescu vine după o serie de contre derulate în online între el şi principalul contracandiat, Mircia Gutău (PSD), primar în funcţie al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Reacţie timidă

Şocul unei înfrângeri la scor notabil a venit ca un trăznet peste Pîrvulescu. În pagina sa FB de candidat şi om politic, vicele din primărie a postat doar atât: „Stimaţi vâlceni, vă mulţumesc tuturor pentru susţinerea pe care mi-aţi acordat-o în toată această perioadă şi pentru voturile oferite. A contat foarte mult pentru mine şi vă apreciez pe fiecare în parte”. O reacţie timidă a unui om care până mai ieri poza în justiţiabil gen „Piedone, anii 2000”, dar care din poziţia de secund în Executivul local nu a reuşit să scoată nici măcar o dovadă palpabilă despre corupţia instaurată în Primăria Râmnicului, dar despre care îi place să trăncănescă continuu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...