Sport

Handbal feminin, Liga campionilor

Oana Manea: Dacă jucăm la adevărata valoare, nu ne mai împiedicăm

Pivotul Oltchimului, Oana Manea este foarte dezamagită de rezultatul cu FTC Rail Cargo, scor 22-23. "Efectiv, nu pot întelege ce s-a întâmplat in acest joc. Nu ştiu, nu înţeleg, nu am fost unite, s-a intamplat ceva ce nu ne putem explica. Dacă pe apărare ne-am descurcat, pe faza de atac nu am stat deloc bine, am avut o problemă. Nu ne-au surprins cu nimic, le cunoşteam, le-am vizionat şi ştiam ce potenţial au. În schimb, pot spune că ne-am surprins pe noi înşine. Faza a II-a şi contraatacul, de bază la echipa noastră, nu au funcţionat deloc. Am ratat multe situatii de finalizare. Totodata ne-a lipsit viteza în joc şi ritmul de pasare. Îmi pare rău pentru fanii nostri, atmosfera înainte de meci a fost una excelentă. Chiar dacă am dezamagit profund anumite persoane, trebuie să ne revenim şi am încrederea ca o vom face. A fost primul joc din grupă, şansele noastre de calificare în semifinale sunt în continuare foarte mari. Deşi acest rezultat nu trebuie sa ne îngrijoreze, bineinţeles, există dezamagire în lot din pricina infrangerii dar acest lucru trebuie sa fie un duş rece benefic" a declarat Manea pe siteul oficial al clubului, cs-oltchim.com, care cunoaşte o revigorare evidentă în ultima lună.
În Sala Sporturilor Traian din Ramnicu Valcea a fost o atmosferă de vis creată de cei 3 mii de fani. "Trebuie să recunosc că am avut emoţii fiindcă a fost primul joc din această fază a competiţiei şi ne doream foarte mult victoria. Nicio secunda nu am crezut că nu vom ieşi învingatoare de pe teren. În prima parte a partidei am avut foarte multe greşeli şi inexactităţi în joc ceea ce ne-a condus la o evoluţie sub aşteptări. Ne-am revenit în ultimele zece minute, dar din nefericire a fost prea târziu" a a mai spus Oana.

Jocul de duminică, cu Krim Ljubljana din Slovenia devine crucial pşentru soarta calificării. " La Ljubljana vom avea de susţinut un meci foarte dificil, ca şi celelalte ramase. Adversarele noastre de duminică sunt mult mai omogene faţă de prima parte a competiţiei, plus ca sunt mult mai puternice prin revenirea interului Andrea Penezic şi a pivotului Daniela Piedade. Dacă vom juca urmatoarele meciuri la adevarata noastra valoare, nu ar trebui să ne împiedicăm de nicio echipă. Noi avem un obiectiv şi îmi doresc din tot sufletul să îl atingem" a încheiat jucătoarea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

07.02.2013 - 05:14Manealist:Poate aste e adevarata valoare! In rest, figuri, aere, masini, bani...

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...