Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

Pascal şi Cr.Apostol, primele semnături

CSM Rm.Vâlcea a reuşit ieri primele transferuri din această iarnă, chiar pe posturile cele mai deficitare din lot. Portarul Adi Pascal(32 ani, Unirea Alba Iulia) şi fundaşul central Cristi Apostol(31 ani, Voinţa Sibiu) au semnat contracte din postura de jucători liberi de contract. Venit şi el la Vâlcea în baza unui acord verbal cu antrenorul Tudor, portarul Hotoboc a fost nevoit să părăsească Zăvoiul, patronul Rufă având ultimul cuvânt şi alegându-l pe Pascal.
Până la plecarea în cantonamentul de la Snagov, antrenorul Tudor doreşte să aibă tot lotul stabilit. "Cine nu semnează cu noi săptămâna asta, nu vine în cantonament" a anunţat "Doctorul". Se mai pregătesc cu CSM şi ar putea semna în zilele viitoare juniorul Ştefan, mijlocaşul Surugiu şi atacantul Pădurariu.
În această iarnă, CSM a pierdut deja doi jucători importanţi, pe mijlocaşul stânga Robert Văduva, ajuns la Chindia şi pe fundaşul central Ionuţ Popescu, cedat la Farul.

Iată cum ar putea arăta CSM în retur: Pascal-Tomozei, Apostol(Eremia), Plecanciuc,Vătăjelu- Vasile,Pârvu, Neagoe(Daouda), Surugiu-Nkongue, C.Stoica.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...