Administraţie

Clădire nouă pentru Ambulanţa Vâlcea. 27 milioane lei vor fi alocaţi pentru acest proiect

• „Oamenii aceşti sunt eroii noştri de zi cu zi. Merită să aibă un spaţiu modern în care să îşi desfăşoare activitatea” – preşedinte CJ Vâlcea

O nouă clădire, dedicată ambulanţierilor vâlceni, va fi construită în incinta vechiului spital din Râmnicu Vâlcea.
Proiectul este iniţiat de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, şi vine în completarea lucrărilor de modernizare a pavilioanelor din Spitalul Vechi.

Suma ce urmează să fie investită în sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea este de 27 milioane lei, fondurile fiind garantate din bugetul judeţean şi alte surse de finanţare, naţionale sau europene.

„În cadrul Serviciului de Ambulanţă lucrează oameni pe care eu îi numesc ‘eroii noştri de fiecare zi’, oameni pe care îi apreciez şi îi respect pentru munca lor şi care merită să îşi desfăşoare activitatea într-un spaţiu adecvat, un spaţiu modern”, a precizat Constantin Rădulescu.

Lucrările vor consta în refacerea totală a imobilului în care îşi desfăşoară activitatea medicii şi personalul de pe ambulanţe, crearea unui spaţiu administrativ separat şi transformarea zonei de parter într-un garaj amplu pentru maşinile care salvează vieţi în Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...