Administraţie

Noua clădire de spital a fost finalizată!

Urmează recepţia lucrărilor!

Lucrările la noua clădire construită pentru extinderea Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea s-au finalizat şi urmează să fie recepţionate.

Este vorba de prima clădire de spital construită, după Revoluţie, în Râmnicu Vâlcea, un proiect în care Consiliul Judeţean Vâlcea a investit cca 3,9 milioane euro din fonduri europene.

Investiţia a presupus reabilitarea policlinicii vechi, precum şi extinderea acesteia, prin construirea unui nou corp de clădire.

Noul imobil a fost utilat şi dotat cu aparatură necesară desfăşurării activităţii Ambulatoriului, respectiv: ecografe, defibrilatoare, aparate EKG, nebulizatoare, lămpi examinare, aparate aerosoli, mese kinetoterapie, truse chirurgicale, truse medicale etc.

Consiliul Judeţean Vâlcea continuă investiţiile în spitalele aflate în coordonare, pentru a le oferi vâlcenilor servicii medicale de înaltă calitate, iar cadrelor medicale condiţii bune de lucru.

În scurt timp, CJ Vâlcea va demara procedura de licitaţie pentru construirea celei de-a doua clădiri – noul bloc operator, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, un proiect cu o valoare de 7,2 milioane de euro.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...