Politică

Campanie intensă a PSD Vâlcea. Parlamentarii formaţiunii sunt prezenţi alături de candidaţi

Sunt zile de foc pentru social-democraţii vâlceni, care defilează acum pe un culoar liber, cu speranţa de a obţine un scor electoral covârşitor în alegerile locale şi europarlamentare.

Fiecare final de săptămână este trăit intens de deputatul Ovidiu Popa, care îşi sprijină colegii din administraţia publică locală prin vizitele în teritoriu şi discuţiile iniţiate cu localnicii. Cu rădăcini în sudul judeţului, în comuna Drăgoeşti, deputatul PSD de Vâlcea se alătură constant echipei de campanie a primarului Gheorghe Melente, dar şi altor candidaţi PSD din judeţ, precum Mihai Iacovete (Călimăneşti) sau Lucian Borţa (Drăgăşani).

Realizări de excepţie la Drăgoeşti

Pentru Popa, dincolo de afinitatea resimţită pentru comuna în care a copilărit şi unde locuieşte, un sentiment de mândrie i-l trezeşte şi implicarea primarului Melente în dezvoltarea localităţii. Piaţa de peşte şi alimentară modernă inaugurată anul trecut în comuna de pe malul stâng al Oltului şi drumurile refăcute în în proporţie de 99% sunt doar câteva puncte forte ale activităţii echipei administrative conduse de Melente.

„La Drăgoeşti am rude, prieteni, vecini cărora le mulţumesc pentru comunitatea frumoasă pe care au clădit-o. Am avut plăcerea să mă bucur de momente frumoase alături de concetăţenii mei şi de prieteni şi colegi din PSD Vâlcea! Mulţumesc domnului Preşedinte Constantin Rădulescu, pentru implicarea în dezvoltarea localităţii! Felicitări domnului primar Gheorghe Melente pentru toate realizările şi succes în implementarea proiectelor viitoare!”, a postat deputatul Ovidiu Popa pe pagina sa de Facebook.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...