Special

Vâlcea deschide sezonul moto pe 11 mai cu o paradă în centrul Râmnicului

Urmează apoi Cupa Hard Enduro Olăneşti şi Festivalul Ride the Vibe Horezu

Vâlcea îşi deschide porţile pentru bikerii din România şi de peste hotare cu un eveniment care marcheaz debutul sezonului moto pe drumurile din judeţ.

Pe 11 mai, centrul Râmnicului va fi gazda unei parade moto ce va avea ca punct de referinţă parcarea mall-ului River Plaza. Evenimentul nu se rezumă doar la o paradă acelor mai impozante motociclete deţinute de către participanţi, ci aduce surprize diverse şi pentru publicul larg, inclusiv o primă tură în şa pentru cei care vor să experimenteze această senzaţie.

„Va fi parada moto, pe un traseu stabilit de Primăria Râmnicu Vâlcea, dar în parcare vor fi demonstraţii de acrobaţie enduro şi oferte pentru cei care nu au încercat niciodată experienţa sportului moto de a urca în şa, alături de conducători moto experimentaţi. Este un eveniment menit să popularizeze acest sport şi un mod de a declara deschis sezonul moto în Vâlcea, în condiţiile în care mii de vizitatori pe două roţi sunt prezenţi an de an la evenimente dedicate lor sau doar pentru a savura peisajele magnifice şi plăcerea parcurgerii traseelor de la noi din judeţ”, a explicat Florian Şerban, organizator Ride the Vibe Vâlcea.

Imagine nouă, de biker, a preşedintelui CJ Vâlcea

Senzaţiile date de vibraţia unui motor puternic şi libertatea dată de experienţa moto nu l-au ocolit nici pe preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, acesta anunţând că a început cursurile unei şcoli moto.

„La 48 de ani nu mă simt chiar bătrân. Am promis că voi urma cursurile unei şcoli moto şi am promis că vom încuraja tinerii să îmbrăţişeze senzaţiile date de acest sport. Am crescut cu o Mobră, că avea tata, Dumnezeul să-l odihnească, dar o să văd la ce mă hotărăsc, după ce îmi iau permisul. Deschidem sezonul moto în Vâlcea cu acest eveniment de excepţie, programat pe 11 mai. Vom fi centrul motociclismului din România, în această perioadă”, a explicat Constantin Rădulescu.

După Parada Moto din 11 mai, Vâlcea va fi gazda altor două evenimente dedicate iubitorilor de sporturi pe două roţi: Cupa Hard Enduro Olăneşti (6-7 iulie), competiţie inclusă în calendarul oficial al Federaţiei Române de Motociclism, şi Festivalul Ride the Vibe (12-14 iulie), găzduit anul acesta de Horezu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...