Inedit

1000 de elevi din Râmnicu Vâlcea, Drăgăşani şi Horezu, implicaţi în Cyber Smart Academy

Proiectul de securitate cibernetică adresat tinerilor din Vâlcea, Cyber Smart Academy, a atras până acum 1000 de adolescenţi şi tineri din oraşele Râmnicu Vâlcea, Drăgăşani şi Horezu.

Impactul proiectului este mai mult decât mulţumitor pentru iniţiatori, Consiliul Judeţean Vâlcea, preşedintele instituţiei menţionând că urmează să treacă într-o altă fază a proiectului ce se va derula în mai multe zone ale judeţului.

„Cyber Smart Academy este un proiect dedicat tinerilor vâlceni, un proiect de suflet pe care eu l-am dorit foarte mult şi pe care l-am început alături de prieteni dragi, specialişti în domeniul securităţii cibernetice. La cea de-a treia campanie, m-am bucurat să văd din nou o sală plină cu tineri interesaţi să afle despre pericolele din social-media şi cum să se apere de acestea. Încheiem un prim sezon, trei campanii la finalul cărora am depăşit numărul propus de participanţi, ceea ce mă bucură şi îmi oferă încredere să continuăm acest proiect şi în viitor. Peste 1.000 de tineri vâlceni au devenit parte a proiectului nostru şi au dobândit cunoştinţe noi în domeniul securităţii cibernetice. Vom reveni în curând cu un nou format interesant, „Cyber Smart - Face to face”, care se va desfăşura în mai multe zone ale judeţului, fiindcă ne dorim să ajungem cu acest proiect la cât mai mulţi tineri vâlceni”, a explicat preşedintele CJ Vâlcea, Contin Rădulescu în faţa auditoriului format chiar din tinerii participanţi în proiect.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...