Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Damila Măciuca

Damila, spre Ungaria

După ce săptămâna trecută a fost cantonată la Hotel Class din Brezoi, de săptămâna viitoare, Damila va merge în Ungaria pentru al doilea stagiu de pregătire

Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a încheiat sâmbătă primul cantonament desfăşurat în staţiunea Brezoi. Pentru al doilea stagiu de pregătire, alb-verzii vor merge din 11 februarie, în Ungaria, la Gyula, acolo unde va avea parte de un teren acoperit de dimensiuni normale, pe care va disputa mai multe amicale. Până la plecarea în Ungaria, conducerea Damilei speră să mai aducă un mijlocaş central cu experienţă. „Am fost foarte mulţumit de primul cantonament, unul bazat doar pe pregătirea fizică, am avut condiţii foarte bune. Pentru al doilea cantonament, mergem în Ungaria, pentru că aici nu aveam cu cine juca amicale, acolo am găsit câţiva adversari”, a spus Claudiu Niculescu.

Până atunci, Damila va disputa în această săptămână încă două meciuri de verificare, ambele pe stadionul Oltchim din Rm. Vâlcea. Astfel, miercuri, 6 februarie (ora 12.00), alb-verzii vor avea ca adversar echipa de Liga a 3-a FC Hunedoara, formaţie care este lideră în seria sa.
Sâmbătă, 9 februarie (ora 12.00), Damila va întâlni tot o echipă de Liga a 3-a, pe CS Apă Craiova. La finalul celor două teste, tehnicianul Claudiu Niculescu va stabili în mare măsură lotul pentru retur.
Până acum, Damila a legitimat patru jucători noi: portarul Matache (U Cluj), fundaşul Deaconescu (FCM Tg. Mureş), mijlocaşul G. Roşca (FC Olt) şi atacantul O. Mihai (Sporting Piteşti). Mai sunt în pregătiri cu echipa Marinescu (Câmpia Turzii), Popescu (CSM Dragăşani), Smedescu (Vişina Nouă) şi Florea (Chirnogi). Dintre aceştia, Smedescu are o situaţie mai încurcată, acesta fiind nevoit să aştepte decizia FRF pentru a vedea dacă poate obţine al treilea transfer.

"Pentru al doilea cantonament, mergem în Ungaria, pentru că aici nu aveam cu cine juca amicale, acolo am găsit câţiva adversari.", Claudiu Niculescu, antrenor Damila Măciuca

Doar egal la Piteşti

Sâmbătă, pe terenul sintetic din Trivale, într-un joc amical, Damila a remizat, scor 0-0, cu echipa de Liga a 3-a SCM Argeş. Damila şi-a creat în prima repriză câteva ocazii bune. De remarcat că tehnicianul Claudiu Niculescu nu i-a utilizat deloc pe Melcea şi Codin, care au probleme medicale, dar nici pe portarii Botaş şi D. Geantă. „Am vrut să vedem la lucru câţiva băieţi care încă nu a semnat cu noi. Nu am luat încă nicio decizie, vom stabili lotul înaintea plecării în al doilea cantonament”, a spus Cl. Niculescu.
Damila: Matache – Samson, I. Stoica, Pârvulescu, Floarea – Smedescu, Iordache, O. Popescu, Lircă – Voinea, Iancu. Au mai jucat Deaconescu, E. Stoica, Ad. Popa, Roşca, Marinescu, Bălan, B. Geantă şi Mihai.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...