Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Râmnicu Vâlcea

CSM merge în cantonament la Snagov

CSM Rm. Vâlcea va efectua în această iarnă un singur cantonament, locaţia aleasă fiind o pensiune din Snagov, începând cu 12 februarie. Alb-albaştrii vor sta timp de 10 zile la pensiunea de 3 stele Casa Alex din Snagov, acolo unde vor juca şi câteva amicale. Deocamdată, sunt stabilite jocurile cu Chindia Târgovişte (13 februarie) şi cu Voluntari (15 februarie), dar sunt discuţii pentru un amical şi cu Berceni. „Avem condiţii foarte bune acolo, sunt şi terenuri bune pentru amicale”, a spus antrenorul Tudor.

Până atunci, tehnicianul vâlcenilor va trebui să definitiveze lotul. Marele semn de întrebare este în privinţa portarilor, acolo unde noii-veniţi Adrian Pascal (32 ani-Unirea Alba Iulia) şi Dumitru Hotoboc (34 ani-Jiul Petroşani) se bat pentru a fi păstraţi. Dintre cei doi, clubul va opri doar unul, mai ales că la nevoie pot fi folosiţi veteranul Tufişi sau juniorul Dozescu. „Eu mi i-aş dori pe ambii, dar nu cred că este posibil. Deocamdată nu am luat nicio decizie, mai ales că nu prea au avut ce apăra în jocul de la Severin” a spus ”Doctorul” Tudor. Dacă tehnicianul înclină mai mult spre Hotoboc, patronul Rufă l-ar vrea pe Pascal.
În Zăvoi au ajuns săptămâna trecută mijlocaşii Cruceru şi Ştefan, dar şi atacantul Pădurariu. „Deocamdată, nu a semnat nimeni, până nu semnează negru pe alb, nu pot spune că rămâne vreunul. Îmi doresc să mai aducem un fundaş central, suntem în discuţii cu jucători pe acest post”, a spus Laurenţiu Tudor. Dintre stranieri, deocamdată a ajuns doar Traore, în timp ce Daouda şi Nkongue se mai lasă aşteptaţi.

Joc bun la Severin

CSM Rm. Vâlcea a pierdut vineri amicalul disputat în deplasare, cu echipa de Liga 1, CS Turnu Severin, scor 1-2. Golurile gazdelor au fost marcate de Poiană (minutul 1) şi Roman (minutul 90 - penalty), în timp ce pentru vâlceni a înscris A. Neagoe (minutul 23). „Am fost foarte mulţumit de toţi jucătorii care au evoluat în acest test, am făcut un meci bun. De remarcat că a debutat şi Tănăsescu, un junior de doar 14 ani”, a spus Laurenţiu Tudor.
Vâlcea: Hotoboc - Tomozei, Plecanciuc, Dumitraşcu, Vătăjelu - Pârvu, Neagoe - Vasile, Nicolae, Surugiu – C. Stoica. Antrenor Laurenţiu Tudor. Au mai jucat Pascal, Cruceru, Popa, Eremia, Ionescu, Florea, Vlad, Pădurariu, Ştefan, Tănăsescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...