Monden

Alan Walker, la IntenCity Festival

Alan Walker este unul dintre headlinerii Festivalului IntenCity, care va avea loc la Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024.

Legendarul DJ norvegian va electriza în această vară scena Festivalului IntenCity, aflat la cea de-a treia ediţie, cu piesele sale care au cucerit inimile fanilor din întreaga lume. Abonamentele la IntenCity, unul dintre cele mai importante festivaluri ale României, au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate la cel mai mic preţ: 150 de lei – acces general, în cadrul campaniei presale, până la data de 15 martie 2024.

Tânărul DJ şi producător norvegian Alan Walker a captat atenţia lumii muzicale în 2015 cu hitul de debut „Faded”, care a adunat peste 1,4 miliarde de stream-uri pe Spotify şi 3,1 miliarde de vizualizări pe YouTube. Single-ul i-a adus o nominalizare la premiile BRIT pentru Cântecul anului, precum şi un premiu Grammy norvegian la aceeaşi categorie.
Au urmat single-uri de succes, cum ar fi „Alone” şi „Darkside”, colaborări cu artişti precum Ava Max, Hans Zimmer, Noah Cyrus, Sia, Bruno Mars şi Coldplay, lansarea albumului de debut „Different World” care a ajuns în vârful clasamentelor muzicale, peste 650 de spectacole şi festivaluri la care a fost cap de afiş, albumele „World of Walker” şi „Walkerverse” şi o serie de numeroase show-uri sold out pe cele mai prestigioase scene muzicale ale planetei. Cu peste 115 milioane de urmăritori pe platformele sale sociale, peste 12 miliarde de vizualizări pe YouTube şi 50 de miliarde de stream-uri audio şi video, Alan Walker este o forţă în lumea muzicală, show-urile sale live fiind dorite în toate colţurile lumii.

Alan Walker este primul artist anunţat pentru Festivalul IntenCity, organizat de Opera Română Craiova, care şi-a propus să reunească în cadrul evenimentului, încă de la prima ediţie, o varietate de genuri şi influenţe muzicale. Desfăşurată pe două scene amenajate pe Stadionul Ion Oblemenco şi la Sala Polivalentă, cea de-a treia ediţie a festivalului va aduce la Craiova noi stiluri emblematice de muzică, surprize şi activităţi atractive pentru participanţi, oferind o experienţă festivalieră unică în România.

Abonamentele pentru Festivalul IntenCity pot fi achiziţionate online de pe https://iticket.ro/event/intencity-2024 şi de la agenţia Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă din Craiova.

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024
Website: https://craiovaintencity.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/
Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/
YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova
TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...