Administraţie

Primăria Râmnicului continuă reabilitarea termică a blocurilor din municipiu

Lucrările la opt blocuri de locuinţe vor începe curând, iar la alte trei procedurile sunt într-un stadiu avansat

În cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Primăria Municipiului a reuşit accesarea tuturor fondurilor disponibile la nivelul întregului judeţ pentru eficientizarea termică a blocurilor de locuinţe şi clădirilor publice, astfel că 11 blocuri din Râmnic vor beneficia de asemenea lucrări cu finanţare nerambursabilă.

La acest moment, în urma procedurilor de selecţie, s-au semnat trei contracte de execuţie pentru creşterea performanţei energetice la bloc 93, strada Doctor Hacman nr. 18, bloc 11, aleea Privighetorii nr. 4; bloc O1, strada Remus Bellu nr. 5; bloc P1, strada Regina Maria nr. 25, bloc D2, Calea lui Traian nr. 147, bloc R24, strada Republicii nr. 10, bloc G117, str. Grigore Procopiu nr. 39 şi bloc A4, str. Luceafărului nr. 2.

O procedură de selecţie aflată în evaluare vizează lucrările de consolidare seismică şi renovare energetică la blocul V1 din strada General Magheru nr. 1 (pentru care s-au depus 5 oferte), o alta, care are în vedere creşterea performanţei energetice la blocul Henri Coandă, strada Henri Coandă nr. 23 a adunat până la termenul limită de depunere din 26 februarie 4 oferte, iar o ultimă procedură referitoare la blocul 7 din strada Mihai Viteazu nr. 41 urmează să fie lansată foarte curând în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice - SEAP.

Termenul de execuţie pentru eficientizarea energetică este de 12 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, iar în cazul blocului V1, unde sunt necesare şi consolidări seismice – de 24 de luni.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...