Administraţie

Proiect finalizat cu succes la Malaia. Dotări noi pentru Serviciul Social din Primărie

Un nou proiect iniţiat de primarul Gheorghe Dinculescu a fost finalizat cu succes la Malaia, în urma unei finanţări obţinute prin AFIR.

O autoutilitară destinată deplasării asistenţilor sociali din instituţie către cazurile sociale din comună şi spre alte instituţii de la nivel judeţean a fost recepţionată luna aceasta, în cadrul proiectului cu o valoare de 24.990 euro.

„În ciuda faptului că suntem o localitate cu un număr de locuitori destul de mic, satele comunei sunt destul de disparate. Avem şi un număr semnificativ de cazuri sociale care necesită o atenţie sporită din parte angajaţilor din cadrul Serviciului Social. Astfel, reuşim să venim noi în întâmpinarea nevoilor manifestate de locuitori”, a explicat primarul Dinculescu.

Luna trecută, alesul din Malaia a anunţat finalizare altor două proiecte importante pentru comunitate, finanţate din fonduri europene: „Eficienţă energetică Cămin Cultural localitatea Săliştea, comuna Malaia, judeţul Vâlcea”, lucrare în valoare totală de 593.755,00 lei (TVA inclus) şi „Modernizare sistem iluminat public în comuna Malaia, judeţul Vâlcea”, lucrare în valoare totală de 942.017,31 (TVA inclus).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...