Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor

Oltchim, eşec dureros

Oltchim a pierdut ieri seară, în Sala Traian, 22-23 cu FTC Rail Cargo, la debutul în grupele principale ale Ligii Campionilor. Vedetele Oltchimului, plătite cu salarii exorbitante pentru a aduce Liga la Vâlcea, au fost de nerecunoscut.

Fără soluţii în atac şi cu o apărare penetrabilă, Oltchim a fost în prima parte permanent în urmărirea maghiarelor. FTC a intrat la pauză în avantaj, scor 10-9, dar nimic nu anunţa uraganul din partea secundă.

Trupa lui Vestergaard a tratat primul sfert de oră al părţii secunde ca o echipă de junioare, nu una care îşi propune Liga Campionilor. FTC a profitat din plin şi s-a desprins decisiv, 19-12 în minutul 47, o diferenţă incredibilă.

Pe final, roş-albastrele au mai redus din diferenţă, dar soarta punctelor era decisă şi FTC s-a impus cu 22-23. Astfel, Oltchim a suferit primul eşec într-un joc oficial în acest sezon, iar soarta calificării în semifinale devine dificilă. Duminică, 10 februarie, Oltchim joacă la Ljubljana, cu Krim, iar un eventual eşec ar însemna eliminarea încă din această fază, o tragedie pentru un club care a investit enorm în acest sezon.

Oltchim - Barbosa 7 goluri, Bulatovici 5, Jovanovici 4, Meiroşu 3, Managarova 2, Stanca 1

FTC - Pena 10 goluri, Tomori 6, Cifra 3, Verten 2, Kovacsicz 1, Szucsanszki 1.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...