Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor

Jovanovic: Avem încredere că vom câştiga

Antrenorul Vestergaard şi interul Jovanovic cred că Oltchimul se va impune duminică, în disputa cu maghiarele de la FTC

Oltchim debutează duminică, ora 19.00, pe teren propriu, cu FTC Rail Cargo(Ungaria), în grupele principale ale Ligii Campionilor.
Vicecampioana Ungariei se anunţă un adversa redutabil, având câteva jucătoare cu mare experienţă internaţională, precum Tomori, Verten, Kovacsicz sau Szamoransky.
Tehnicianul Oltchimului, Jakob Vestergaard spune că roş-albastrele sunt pregătite. ”Echipa este pregătită, dar cred că va fi un joc foarte greu. Am pierdut-o şi pe Neagu, îmi pare foarte rău pentru ea, dar sunt jucătoare care pot suplini absenţa ei. Cred că noi, FTC şi Krim suntem echipele favorite la calificare, iar din cealaltă grupă, Gyor şi Larvik, dar şi Buducnost. Jucăm acasă, este primul meci şi sunt convins că va fi o atmosferă extraordinară, suporterii ambelor echipe sunt foarte pătimaşi. Chiar dacă am pierde, mai sunt apoi cinci jocuri de disputat, care pot fi câştigate” a spus danezul.
Noua campioană europeană, Marija Jovanovic se aşteptă la un joc foarte greu contra maghiarelor. ”Este primul joc din grupa principală, va fi foarte greu, FTC o echipă bună, cu rezultate bune în Ligă. Am încredere în echipa noastră, putem să câştigăm. Pierderea Cristinei Neagu este una mare, mai ales că antrenorii au pregătit jocul gândindu-se că poate şi ea juca” a spus muntenegreanca.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...