Sport

Liga I - CS Turnu Severin

Dinu îi amână pe severineni

Golgheterul Universităţii Cluj confirmă interesul echipei severinene, dar are şi alte oferte pe care le ia în calcul


CS Turnu Severin spera să dea lovitura prin aducerea lui Viorel Dinu, marcator a 8 goluri în tur, dar vârful de 33 de ani încă nu e decis în privinia mutării în Oltenia.
"Sunt încă sub contract cu Universitatea. Deocamdată sunt la Cluj, sunt în programul de pregătire al echipei şi aştept să fiu declarat liber. Sincer, îmi doream să plec afară, unde se câştigă mai bine, dar transferul a picat. Mai am şi acum unele oferte din străinătate, dar şi din Liga I. Cu Severinul m-am înţeles în principiu, în sensul că am cerut acelaşi salariul ca la Cluj şi oficialii de acolo au fost de acord. A rămas să semnăm după ce devin liber, dar mai aştept puţin. Azi ar trebui să primesc decizia, dar Clujul are termen de 5 zile să facă recurs. Probabil, săptămâna viitoare voi putea spune dacă vin sau nu la Severin. O să analizez şi celelalte oferte", a spus golgheterul Clujului.

Între timp, clubul severinean l-a transferat pe portarul Ivan Rile Stojanovic (19 ani), de la Djerdap Kladovo, din Liga a IV-a sârbă! Rezervă în liga secundă din Rusia, la FK Neftekhimik Nizhnekamsk, unde fusese împrumutat de Rubin Kazan, fundaşul Iskandar Dzhalilov (20 de ani) va ajunge şi el la nou-promovata din Oltenia. Atacantul Mihai Roman (21 de ani) şi fundaşul dreapta Andrei Dăruială (20 de ani) semnaseră şi ei ieri. Ambii au fost doar rezerve în turul actualului sezon.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...