Sport

Fotbal, Liga I, Pandurii

Maxim a ajuns la Stuttgart

Mijlocaşul echipei Pandurii, internaţionalul Alexandru Maxim a semnat miercuri seara un contract cu gruparea de primă ligă din Germania,Vfb Stuttgart. Fotbalistul a efectuat vizita medicală, suma transferurului fiind de circa 1,5 milioane de euro. Maxim a fost învoit de selecţionerul Piţurcă şi a plecat direct din cantonamentul naţionalei în Germania.
"Transferul la Stuttgart este un pas important în carierea mea, îmi doresc să confirm. Va fi însă foarte greu, fiindcă ei au jucatori valoroşi, însă voi face tot ce depinde de mine ca să ma impun. A fost o ofertă neaşteptată, pentru că se discuta de alte echipe. Totul s-a petrecut foarte rapid. Mă bucur ca s-a rezolvat, îmi doream un transfer în străinatate.Nu am luat legatura cu noii mei colegi, dar am vorbit aproape doua ore cu antrenorul şi am rămas impresionat de mentalitatea lor. Sigur ma voi adapta rapid", a declarat Maxim. Fostul jucător al echipei Pandurii a refuzat în această iarnă Steaua şi a fost inspirat, venind apoi transferul în Germania, unde mijlocaşul va avea un salariu excelent, de circa 35 mii euro lunar net, la care se adaugă bunusuri importante dacă joacă titular.
Pandurii are ca obiectiv calificarea în cupele europene, dar şi-a pierdut în acesată iarnă două atuuri extrem de importante, pe antrenorul Grigoraş şi pe cel mai bine cotat jucător, Maxim, iar visul european al gorjenilor pare din ce în ce mai greu de realizat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...