Sub Lupă

Un grup de copii şi adulţi au fost surprinşi de camerele video când distrugeau şi furau globurile de pe balustradele Podului Vinerii Mari

În data de 27.11.2023, în timpul efectuării serviciului de patrulare conform graficului de lucru, echipajul de poliţie din cadrul Serviciului Ordine Publică al Direcţiei Poliţiei Locale a fost solicitat de către dispecerat să se deplaseze pe Podul Vinerii Mari.

Solicitarea a venit în urma constatării de către dispecera de serviciu, în timp real prin intermediul camerelor video din zonă, a faptului că un grup format din cinci copii şi doi adulţi distrugeau şi sustrăgeau globurile din ornamentele de Crăciun montate pe balustradele laterale ale podului Vinerii Mari.

Echipajul de ordine publică s-a deplasat de urgenţă reuşind să intercepteze pe faleza râului Olăneşti persoanele respective, asupra cărora s-au găsit 15 globuri. Poliţiştii locali au întocmit amenzi pe numele contravenienţilor şi au predat globurile recuperate către Pieţe Prest.

Poliţia Locală a Municipiului Râmnicu Vâlcea precizează că toate zonele în care Primăria municipiului a dispus amenajări ornamentale sunt supravegheate video, fiind monitorizate în permanenţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...