Sport

Handbal feminin

Două mii de bilete pentru Oltchim-FTC Rail Cargo

Pentru jocul Oltchim-FTC Rail Cargo din data de duminică, 3 februarie, ora 19,00, care va avea loc la Sala Sporturilor “Traian” din Rm. Vâlcea, în cadrul Grupelor Principale ale Ligii Campionilor, clubul Oltchim face pe siteul său oficial urmatoarele precizări:

- Datorită importanţei jocului, a mizei acestuia şi a caracterului internaţional, în conformitate cu Legea 4/2008 - cu modificarile ulterioare - acesta este considerat cu grad ridicat de risc.

- Pentru jocul de duminică vor fi puse în vânzare 2000 de bilete cu loc. Preţul acestora diferă în funcţie de zonă: Loja 1, 2, 4, 5, 6, 7 = 40 RON; Balconul 1, 2 = 40 RON; Sectorul D, E, F = 40 RON; Sectorul A si C rândurile 2-5 = 100 RON; rândurile 6-14 = 50 RON; Sectorul B rândurile 2-5 = 150 RON; rândurile 9-14 = 100 RON
- Echipa adversă va fi sustinută din tribune de un număr de 200 de suporteri care vor sosi din Ungaria şi care vor fi distribuiţi în sectorul D din tribuna II.
- Accesul în sală va fi permis cu două ore înainte de începerea jocului, respectiv începand cu ora 17,00

- Porţile de intrare sunt:
a) intrarea 4 pentru posesorii de bilete în sectoarele D, E si F precum si balconul II si lojele 6, 7 si 8;
b) intrarea 7 pentru sectoarele A, B si C, tribuna I precum si lojele 1, 2 si 3.
c) Intrarea 2 este rezervată doar accesului suporterilor unguri. De aceea, posesorii de abonamente cu acces pe intrarea 2 sunt rugati sa foloseasca intrarea nr. 7 (opusa intrarii nr. 2)
d) Intrarea nr. 1 este rezervata abonamentelor VIP, ziaristilor precum si abonatilor din secoarele A,B si C.

- Deoarece parcarea de langa intrarea 2 si casa de bilete va fi ocupata de autocarele şi autoturismele suporterilor unguri, s-a interzis total accesul auto pe langa magazinul cu obiecte promotionale al clubului. De aceea, va rugam sa folositi pentru intrarea in parcarile Salii Sporturilor “Traian” doar accesul de langa unitatea militară.
De acolo veti fi îndrumati in Arenele “Traian” unde s-a amenajat o parcare de aproximativ 70 de locuri pentru posesorii de tichete de acces auto, valabile pentru sezonul 2012/2013

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...